Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Honaz’da yaptığı evin hesabını verdi

Honaz’da yaptığı evin hesabını verdi
​​​​​​​Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, oğlu Göksel’in üniversite eğitiminde sona gelindiği için evini Honaz’a taşıma kararı aldı. Karar doğrultusunda ilçeye bir ev yaptırmak isteyen Kepenek, kişisel bilançosunu ve evin maliyetini nasıl karşıladığını açıkladı. Kepenek ayrıca gelecek hafta belediyenin ekonomik bilançosunu da açıklayacağını söyledi.

Denizli'nin Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ilçede yaptırdığı ev ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Yaptırdığı inşaatın kaynağını kalem kalem açıklayan Kepenek, 2 araba, emeklilik ikramiyesi ve mevcut maaşı dışında kredi kullanarak inşaata kaynak sağladığını açıkladı.

2 DEFA SEÇİLMİŞTİ

31 Mart 2019'da kısıtlılaların oy kullandığı gerekçesi ile seçim iptal edilmiş, 2 haziranda yenilenen seçimlerde Kepenek 10698 oy ile seçimi kazanmıştı. Belediye bütçesinde sağladığı tasarruf ile gündeme gelen Kepenek, belediyenin yıllık bilançosunu da hem sosyal medya hesaplarında hem de belediyeye astığı afişlerle vatandaşlar ile paylaştı.

İNŞAATIN KAYNAĞINI AÇIKLADI

Alışılmışın dışında bir profil sergileyen Belediye Başkanı Kepenek, ilçeye yaptırdığı evin kaynağını açıklarken, 2020 Belediye bilançosunu da haftaya açıklayacağını söyledi. Öğretmen eşi Kalbiye Kepenek ile birlikte Pamukkale Üniversitesi Biyomedikal bölümü 4. sınıf öğrencisi oğulları Göksel Kepenek'in okulu bitmek üzere olduğu için ilçeye ev yaptırma kararı alan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "2019 sonunda belediye bilançosunu afişle açıkladım. 2020 sonunda da bilançomuzu haftaya açıklayacağız. Ancak yöneticiler kendi bilançolarını da açıklamalı halka hesap vermelidir" dedi. Kepenek açıklamasının devamında "Değerli Honazlılar 2 Haziran 2019 seçimlerinde 10698 oyla belediye başkanı seçildim. İlçeme bir ev yaparak halkım ile iç içe olmak için bir inşaat yapıyorum. Oğlumun okulu sona geldiği için taşınma kararı alabildik şükürler olsun. İnşaatı nasıl yaptırıyorum sizlerle paylaşmak istedim" ifadeleri ile kaynağını açıkladı.

ARABALARINI SATMIŞ, KREDİ ÇEKMİŞ

Kepenek, 27 yıllık memuriyetten emekli olduğunu ve 140 bin TL ikramiye aldığını belirtirken, 2016 model Wolkswagen passat marka arabasını 240 bin TL'ye sattığını söyledi. Kepenek ayrıca "Eşimin 2013 model Renault clio arabasını 105 bin TL'ye sattık. Eşimin birikimi olan 100 bin TL vadeli birikimini harcadık. Ziraat Bankasından 150 bin TL tüketici kredisi kullandım. Yine Ziraat Bankasından 54 bin TL tarımsal kredi kullandım. Eşim de Ziraat Bankasından 92 bin TL Tüketici Kredisi kullandı. Maaşım 10 bin 6 TL. 4660 TL emekli maaşım ve eşimin 5 bin TL maaşı ile inşaatımızı yapıyoruz. Bahçelerimizden i sattığımız ürünlerde ek katkı oldu. Kira gelirlerim aylık harcamalarımıza yetiyor" ifadeleri ile yapımına başladığı inşaatın kaynağını açıkladı. Kepenek, ayrıca görevde olduğu sürece belediye bilançosu gibi kişisel bilançosunu açıklayacağını söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!