Çanakkale
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Herkesin Buluşma Noktası: Midpoint

Herkesin Buluşma Noktası: Midpoint
“Herkesin buluşma noktası” sloganıyla yola çıkan ve ilk şubesini 2002 yılında, Anadolu yakasının kalbi olan Bağdat Caddesi'nde hizmete sunan Midpoint, Dünya mutfaklarından seçilmiş lezzetleri, farklı tatlara uyarladığı zengin menüsü, profesyonel hizmet anlayışı, hızlı servis kalitesi, cazip fiyat alternatifleri, sıcak atmosferi ve modern mimarisi ile müşteri memnuniyetini esas alarak yola devam ediyor.

Herkesin buluşma noktası..

Usta ellerden çıkan özel tatları, kendi yorumuyla sunarak, sadece damaklara değil gözlere de hitap eden Midpoint, aynı zamanda zengin şarap seçenekleri, farklı kokteylleri, en iyi yerli ve yabancı marka içkilerden derlediği içki menüsü ile de dikkat çekiyor. Huzurlu ve keyifli bir atmosferde vakit geçirmek isteyenlerin müdavimi haline geleceği mekân, farklı bir soluk getirdiği hizmet anlayışını, Power FM tarafından hazırlanan müziklerle süsleyerek zamanınızı dolu dolu yaşatmaya ve herkesin buluşma noktası devam ediyor.

Odakule'den İstiklal Caddesi'ne çıktığınızda sizi karşılayan Midpoint Beyoğlu'nun en büyük sürprizi, İstanbul'un en büyüleyici manzarasına açılan terası. Mekân, İstanbul Boğazı ve Tarihi Yarımada'nın yanı sıra, klasik Beyoğlu mimarisinin ihtişamlı görüntüsüne karşı nostaljik bir deneyim sunuyor. Bu eşsiz manzara, ahşap zeminli terasta, ağaç ve dekoratif bitkilerle zenginleştirilen bahçe ile bütünleşiyor. Terasa bakan binaların cephelerinin yenilenmesi, manzaranın ihtişamına ayrı bir güzellik katarken, özellikle gecce bu manzaranın seyrine doyum olmayacak gibi görünüyor. Yazları kuşkusuz Beyoğlu'nun en büyük keyiflerinden biri olacak teras, kış aylarında da sobalar eşliğinde misafirlerine bu eşsiz keyfi sunmaya devam edecek.

İster cadde tarafında oturup İstiklal'in hareketini izleyin, isterseniz terasın size sunduğu büyüleyici manzaranın keyfine varın, Midpoint Beyoğlu'nun her köşesine hayran kalacaksınız. Odakule'nin karşısında bulunması nedeniyle de ulaşım oldukça kolay ve otopark sıkıntısı çekilmiyor.

Midpoint'in son şubesi, Anadolu Yakası Kozyatağı Palladium Alışveriş Merkezi'nin zemin katında yer alıyor. Mekâna, hem alışveriş merkezinin içinden hem de dışarıdan gelinerek cam kürenin girişinden kolaylıkla ulaşılabiliyor. Alışveriş merkezinin en alımlı noktasında yer alan mekân, farklı türdeki ağaçlarla hareketlendirilen bahçe ve geniş bir çim alana açılıyor. Arabalarıyla gelecek misafirler, cam kürenin girişinde bulunan vale servisinden veya alışveriş merkezinin kapalı otoparkından yararlanabiliyorlar.

İstanbul'un diğer tüm önemli noktalarındaki şubeleri gibi, artık bu iki noktada da dünya mutfağının leziz örneklerini samimi ambiyansında buluşturan Midpoint'in keyfine varabileceksiniz.

MİDPOİNT BEBEK
Açıldığı günden beri zengin dünya mutfağı menüsü, ambiyansı ve kendine özgü dekorasyonu ile İstanbul'luların gönlünde taht kuran Midpoint, baharın gelişiyle beraber Boğaz'ın incisi Bebek'te misafirlerine hizmet vermeye başladı.

Boğaz'ın eşsiz manzarasında, gerek geniş cepheli iç mekânında gerekse gözalıcı renkteki çiçeklerinin kuşattığı bahçesinde keyifle oturup Bebek'in doyumsuz güzelliğini seyretmek istiyorsanız Midpoint'e uğramalısınız. Kapalı alanı ve bahçesi ile birlikte toplam 210 kişilik kapasitesiyle hizmet veren Midpoint'in 6. şubesi, coşkusunu ve heyecanını yaşadığımız kıpır kıpır baharın gelmesiyle beraber Bebek'e de hareket getirdi.

İster iş cıkışı yorgunluğunuzu atıp keyifli bir ortamda yemek yemek için, ister eşsiz kıyı şeridinde yürüyüş yaptıktan sonra kahvenizi içip soluklanmak için, isterseniz Boğaz'da kahvaltı yapmanın keyfine varmak için ziyaret etmekten kendinizi alıkoyamayacağınız bir buluşma noktası Bebek Midpoint.

Açıldığı günden itibaren kendine özgü dekorasyonu, rahatlatıcı ambiyansı, kaliteli ve hızlı servisi ile Bağdat Caddesi'nin restoran, cafe ve bar anlayışına bambaşka bir soluk getiren Midpoint, 5. senesiyle beraber yenilediği dekorasyonuyla, ilk günkü heyecanından ve kalitesinden hiçbir şey kaybetmeyerek hizmet vermeye devam ediyor.

Mevsimlik bitkiler kullanarak oluşturulan dikkat çekici bahçe düzenlemesiyle Bağdat Caddesi'nde bu anlamda bir akım başlatan Midpoint'de mekânın arka tarafında oluşturulmuş göz alıcı ferahlığın sizi bu büyülü ve canlı atmosferinin müdavimi yapacağını fazlasıyla hissetmeye başlıyorsunuz.

Anadolu yakasının kalbi Bağdat Caddesi'nden sonra, Abdi İpekçi Caddesi'nde açtığı 2.şubesi ile 300 kişiyi ağırlayabilen ve önemli bir ihtiyaç olan otoparkı da bulunan Midpoint Nişantaşı'nda, haftanın her günü saat 18:00 itibariyle müziğin hakimiyeti DJ'e geçiyor. Orta bölümde bulunan eğrisel bar ve göze hoş gelen üstündeki aydınlatma ile direk bara davet ediyor. Aynı ferahlığın ve huzurun ön planda olduğu mekânın üst katında dikkatleri çeken şık kristal cam aydınlatmalar, kumaş berjer koltuklar ve grup masaları özel davetler, aile toplantıları ve romantik yemekler için hoş bir alternatif oluşturuyor.

2006 mayıs ayında 3.şubesini Türkiye'deki alışveriş merkezi anlayışına yeni bir tarz getirerek damgasını vuran KANYON'da açan Midpoint, ambiansı ve hizmet kalitesiyle burada da adından çok söz ettirdi.

Tüm Midpointler'de, dekorasyonun zenginliğinin yanı sıra büyük bir emek ve itina ile hazırlanmış menüdeki sunum ve zenginlik de gözünüze çarpıyor. Dünya Yemekleri'nin en beğenilen ve tercih edilen örneklerini görebileceğiniz menüde tam tamına 140 çeşit yemek bulunuyor. Porsiyonlarının büyüklüğüyle bilinen Midpoint mutfağından yediğiniz her lezzetin tadının damağınızda kalacağından eminiz.

Bu lezzeti, kaliteyi, ambiansı, dekorasyonu ve hızlı servisi İstanbul'un daha sık noktasında bulunmayı arzu eden Midpoint müdavimleri için sürprizleri devam edecek.

İstanbul'da adı ve itibari ile güzel bir yere oturmuş olan Midpoint, ilerleyen zamanlarda İstanbul'un diğer bölgeleri ve Ankara, İzmir, Antalya gibi illerden sonra da markayı yurtdışına taşıyarak adından ve lezzetinden söz ettirecek büyük bir zincir olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!