Çanakkale
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Göz altı morluklarını ortadan kaldırın. Patates göz altı morluklarına iyi gelir mi?

Göz altı morluklarını ortadan kaldırın. Patates göz altı morluklarına iyi gelir mi?
Birçok insanın gözlerinin altında koyu halkalar vardır. Bu kısmen yorgunluktan kaynaklanabilir, ancak aynı zamanda genetik yapınızla da ilgilidir ...

Birçok insanın gözlerinin altında koyu halkalar vardır. Bu kısmen yorgunluktan kaynaklanabilir, ancak aynı zamanda genetik yapınızla da ilgilidir. Ne yazık ki, bazı insanlar istedikleri kadar su içebilir ve saatlerce uyuyabilir, ancak bu morluklar kaybolmaz. Bu koyu halkaları azaltmayı vaat eden çok sayıda pahalı krem ​​ve losyon var, ancak mutfak dolabınızda zaten en iyi malzemeye sahipsiniz.



PATATES

Evet, doğru okudunuz: Patates göz altı morluklarına karşı mükemmel bir çözümdür. Patatesler, doğal olarak serin oldukları ve bu nedenle sakinleştirici bir etkiye sahip oldukları için göz altı halkalarına karşı kullanılır. Ayrıca, C vitamini ve cildi besleyen antioksidanlar içerdiklerinden, göz altınızdaki mavi veya koyu renkli puslara karşı kullanmak için de idealdirler. Patatesin serinliği şişliğin inmesine neden olacak ve bu da gözlerinizin daha uyanık görünmesini sağlayacaktır.

KATEKOL

Peki patatesler koyu halkalarla nasıl savaşır? Patates, organik bir bileşik olan katekol içerir. Cildi aydınlatmak için kullanılan cilt bakım ürünlerinde de sıklıkla kullanılan doğal bir maddedir. Birçok Asya makyajı, pigmentasyon lekelerinden kurtulmak için cildi ağartmaya odaklanır. Bu madde sadece patateslerde az miktarda bulunabildiği için göz çevrenizin koyu halkalardan kurtulmanızı sağlayacak şekilde açılmasına neden olabilir.

TEMİZ

Normal bir patates seçin, yani tatlı veya kırmızı değil. Patatesi soyun ve iyice yıkayın, böylece üzerinde kir kalmadığından kesinlikle emin olursunuz, çünkü bu cildinizin ve gözlerinizin tahriş olmasına neden olabilir.



YAPMANIZ GEREKENLER

Patates ile göz altı morluklarına karşı savaşınızda birkaç farklı şekilde kullanabilirsiniz. Hepsini size açıklayacağız!

Yöntem 1: En kolay yol, patatesi ince dilimler halinde kesmek ve bu dilimleri gözlerinizin altına yerleştirmektir. Patates suyunun gözünüze gelmemesine dikkat edin.
Yöntem 2: Farklı bir yol, önce patatesi rendelemektir. Bu şekilde, halkalara karşı yardımcı olan biraz daha fazla nem salınır. İnce bir mendilin içine rendelenmiş patatesi yerleştirin ve gözlerinizin üzerine koyun.
Yöntem 3: Patatesi rendeleyin ve ardından rendelenmiş patatesi bir kasenin üzerindeki bir elekten geçirin. Patatesteki nemi kaseye itmek için bir kaşığın arkasını kullanın. İki pamuğu neme batırın ve ikiye katlayın. Bu katlanmış pamuklu pedleri gözlerinin altına koyarak işlerini yapmalarına izin ver.

Hangi yöntemi seçerseniz seçin patatesi (veya pamuğu) gözünüzde 15 dakika bekletin ve optimum faydayı sağlayın. En iyi sonuçlar için bu yöntemi her sabah tekrarlayın.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!