Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Gizemli Analist: Bu 3 Altcoin Turbo Ralliler Görecek!

Gizemli Analist: Bu 3 Altcoin Turbo Ralliler Görecek!
(kriptokoin.com) Geniş çapta takip edilen Pentoshi isimli analist, iki Ethereum (ETH) rakibi Solana (SOL) ve Polygon (MATIC) hakkında yorumlarını ...

(kriptokoin.com)

Geniş çapta takip edilen Pentoshi isimli analist, iki Ethereum (ETH) rakibi Solana (SOL) ve Polygon (MATIC) hakkında yorumlarını paylaştı. Öte yandan, bir altcoin için güçlü yükselişler öngörüyor. İşte detaylar…

Analist, Solana’da yüzde 40 yükseliş bekliyor

Pentoshi olarak bilinen analist, 590.600 Twitter takipçisine Solana’nın (SOL) yükselişine dair beklentilerini aktardı. Analist, SOL’un mevcut fiyatlarda yaklaşık yüzde 40’lık bir yükselişi ateşlemesini bekliyor. Böyle bir hareketten “bir direnç seviyesi kadar uzakta” olduğunu söylüyor. SOL’un, mevcut direnç seviyesinin üzerinde “temiz hava” olduğunu belirten analist, 45 doların üzerine çıkması durumunda “turbo pump” görebileceğini aktarıyor.

Yazım sırasında Solana, 14.8 milyar dolarlık piyasa değeri ile dokuzuncu sırada yer alıyor. Kripto para birimi, son 24 saatte yüzde 1.9 oranında değer kaybetti. Mevcut fiyatı, 42.91 dolar seviyesinde. Son 7 günde ise yüzde 4.7 oranında yükseliş yaşadı.

Cardano için sırada neler var?

Analistin listesindeki sıradaki akıllı sözleşme platformu Cardano (ADA). Pentoshi’ye göre, ADA’da 0,55 dolar civarında bir direncin üzeri, ralli olasılığını artırıyor. Analist, 0.55 dolar civarına yakınlığın, Cardano için yüzde 25’lik bir ralli olasılığını ortaya çıkardığına dikkat çekiyor. ADA için aşağıdaki grafiği paylaşan analist, “ADA bugün burada kapanıyor. Ardından, masadaki bir sonraki dirence geçiyoruz,” ifadelerini kullandı.

Yazım sırasında Cardano, yüzde 1.1’lik bir değer kaybı yaşıyor. Şu anda 0.52 dolardan işlem görüyor. Yani, Pentoshi’nin dikkat çektiği 0.55 dolarlık alanın 0.03 dolar kadar altında. Coin, son 7 günde yüzde 2 oranında değer artışı yaşadı. Piyasa değeri 17.6 milyar dolar olan Cardano, bu açıdan kripto paralar arasında sekizinci sırada bulunmakta.

Popüler altcoin Polygon’da 0.98 dolarlık dirence dikkat

Yatırımcının izleme listesindeki bir diğer altcoin, Blockchain ölçekleme çözümü Polygon (MATIC) oldu. Pentoshi, 0.98 dolarlık bir direncin kırılmasının, MATIC için yaklaşık 1,30 dolarlık bir ralliyi tetikleyebileceğini söyledi. Yazım sırasında MATIC, yüzde 2.8’lik bir düşüş ile 0.92 dolardan el değiştiriyor. Analistin işaret ettiği seviyenin 0.06 dolar kadar gerisinde yer alıyor.

Son olarak, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’a bakan Pentoshi, traderları ETH’nin 1.700 dolardan direnç almak için mücadele ederken önemli ölçüde düzeltebileceği konusunda uyarıyor. Yazım sırasında Ethereum, yüzde 0.3’lük bir düşüş ile 1.689 dolardan el değiştiriyor. Ancak lider altcoin, Merge heyecanı ile son 30 günde yüzde 58 oranında değer kazandı. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!