Çanakkale
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Erdoğan'a Kameralar önünde aşı yaptır çağrısı

Erdoğan'a Kameralar önünde aşı yaptır çağrısı
Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kameralar önünde Covid-19 aşısı yaptırması çağrısında bulunarak, “Cumhurbaşkanı ve diğer görünür isimler kameralar önünde getirdiğiniz aşıyı yaptırın. Yaptırın ki vatandaş getird

Özcan, parti genel merkezinde gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Özcan, TBMM Genel Kurul’unda görüşülmekte olan bütçe görüşmelerine değinerek,” 2018 – 2020 yıllarında bütçe açığı hedefleri sırasıyla 65, 80 ve 139 milyar liraya fırlamış. Daha da kötüsü, bu yüksek hedefler dahi yetmemiş bu ucube sistemin israfına, faizine” diyerek hükümeti eleştirdi.

Özcan, özetle şunları söyledi:

“SABIKALISINIZ”

Yahu siz sabıkalısınız, siz bırakın aşıyı, basit bir maskenin dağıtımını bile krize çevirmeyi başarmış, yeryüzündeki en liyakatsiz, en ciddiyetsiz, en garip iktidarsınız. Sayın Cumhurbaşkanı ve diğer görünür isimler kameralar önünde getirdiğiniz aşıyı yaptırın. Yaptırın ki vatandaş getirdiğiniz aşıya güven duyabilsin. Vatandaş sizinle aynı aşıyı vurulacağını bilsin, emin olsun.

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

AK Parti-MHP koalisyonunda son 3 yılda yoksulluk milletimizin yaşam biçimi haline geldi. Öncelikle bütün çalışanlarımızda asgari ücret tutarı için tüm vergi, prim ve diğer yüklerin devlet tarafından yüklenilmesini, bundan sonra asgari ücretin net 3,300 TL olarak ödenmesini, buna ek olarak; işveren tarafından yüklenilen sosyal güvenlik sigortası priminin 4,5 puan indirilmesini ve istihdamın üzerindeki yükler azaltılarak işsizliği azaltıcı tedbirlere öncelik verilmesini, öneriyoruz.

BÜTÇE AÇIKLARI

2014 –2018 – 2020 yıllarında bütçe açığı hedefleri sırasıyla 65, 80 ve 139 milyar liraya fırlamış. Daha da kötüsü, bu yüksek hedefler dahi yetmemiş bu ucube sistemin israfına, faizine.

TEHDİT EDİLEN GENEL BAŞKANLAR

Partimiz Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ayhan Sefer Üstün’ün evi de bu atmosferden cesaret alan bir mafya artığı tarafından kurşunlanmıştır. Ülkenin Cumhurbaşkanı, bakanları hukuk ve adalet reformundan bahsederken şu kurduğumuz cümleye bakar mısınız! Hayaller adalet reformu, hukuk reformu, insan hakları reformu, gerçekler kurşun sıkılan siyasilerin evleri, ölümle tehdit edilen genel başkanlar. Bu koalisyon iktidarının ülkeyi getirdiği yer burasıdır. Bahçeli vesayet rejiminin ülkemizi getirdiği yer burasıdır.”

Kaynak: CUMHURIYET.COM.TR

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!