Çanakkale
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Erdoğan: Gençlerimizden provokatörlere karşı açıkgöz olmalarını bekliyorum

Erdoğan: Gençlerimizden provokatörlere karşı açıkgöz olmalarını bekliyorum
Video konferans ile gençlerle bir araya gelen AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletle bağını koparmışların yapılan yardıma bile tahammül gösterememesi gayet
Yukarıya Çık

Video konferans ile gençlerle toplanan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkla bağını koparmışların yapılan desteğe dahi tahammül gösterememesi gayet natüreldir. Gezi hadiselerinde polisimize mermi sıkanlar da aynı anlayışın üyeleridir. Biz artık bu güruhu çok iyi tanıyor sinsi amaçlarını çok iyi görüyoruz" dedi

Erdoğan: Gençlerimizden provokatörlere karşı uyanık olmalarını bekliyorum

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda video konferans ile gençlerle toplandı. Yeni tip Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler hakkında ihtarda bulunan Erdoğan, Adana ve Van'da Vefa Destek Grubu'na müteveccih reelleştirilen hücumlara ait konuştu.

Gezi Direnişi'ni amaç alan Erdoğan, "Halkla bağını koparmışların yapılan desteğe dahi tahammül gösterememesi gayet natüreldir. Gezi hadiselerinde polisimize mermi sıkanlar da aynı anlayışın üyeleridir. Biz artık bu güruhu çok iyi tanıyor sinsi amaçlarını çok iyi görüyoruz" dedi.

Erdoğan, "Halkımızın asap uçlarıyla oynayarak ne yapmaya çalıştıklarını da çok iyi farkındayız. Bölücü teröre boyun eğmediğimiz gibi ve cadde terörüne de asla boyun eğmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın söylemelerinden öne çıkanlar şöyle:

"Tüm dünya gibi ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl buruk bir Ramazan geçiriyoruz. Buna karşın siz gençlerimizin kendi bayramına sahip çıkmasından mutluluk dinliyorum. 19 Mayıs asla pes etmeyen bir ulusun dirilişidir. 19 Mayıs halkımızın kurtuluşunun müjdesi olmuştur. Böyle bir günün gençliğimize hediye edilmesi asla rastla değildir.

Hamasetten ve husumetten uzak bir biçimde tarihimizi bilmeniz gerekiyor. Köklerimizle bağlantımızı ne kadar diri meblağsak yaşamda o kadar eforlu oluruz. 19 Mayıs tarihi ünlü başarılar ve gayretlerle dolu halkımız için bir şeref vesilesi, gençlerimiz için ise bir esin kaynağıdır. Gençlerimizi büyük ve eforlu Türkiye'nin mimarları olarak görüyoruz. Türkiye'de gençler artık yaşamın her alanında ülkemizin yolunu aydınlatıyor 'ya istiklal, ya vefat' şifresiyle çıktığımız bu mübarek yolculukta manilere, baltalamalara ve hıyanetlere karşın kararlılıkla yürüyoruz.

Bütün 18 yıldır öz güveni yüksek, ulusal şuur ve şahsiyet sahibi, kaliteli genç jenerasyonlar yetiştirmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bu sene içinde 46 tane olmak üzere 2022 senesine kadar otel konforunda 93 yeni talebe yurdunu da hizmete açacağız.

erdogan-genclerimizden-provokatorlere-karsi-uyanik-olmalarini-bekliyorum-733612-1.

'KENT HARAMİLERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ'

Van ve Adana'da olduğu gibi halkla bağını koparmışların, vazgeçin takviye yapmayı, yapılan desteğe tahammül gösterememesi gayet natüreldir. Bölücü teröre boyun eğmediğimiz gibi cadde terörüne de asla izin etmeyeceğiz. Politikaya şiddet bulaştırmak isteyen kent haramilerine izin vermeyeceğiz. Hukuk, demokrasi ve hürlükleri kuvvetlendirirken politikaya şiddet bulaştırmaya çalışan kent haramilerine asla göz yummayacağız.

GENÇLERE SOSYAL MEDYA UYARISI

Gençlerimizden sosyal medyada sahte hesaplar arda saklanan provokatörlere karşı açıkgöz olmalarını bekliyorum. Bu ülkenin gençlerinin arasına kimse ara bozuculuk tohumu ekemeyecektir. Burs ve kredi ödemelerini bugün haysiyetiyle başlattık.

'MASKE, MESAFE VE PAKLİĞE RİAYET EDECEĞİZ'

Koronavirüs salgınında tembelliğe düşersek çok daha büyük kasvetlere düşebiliriz. Maske, mesafe, paklik olarak tanımladığımız üç kaideye belirli riayet edeceğiz. Bu ülkenin salgınla çabasında siz gençlere güveniyorum."

Anadolu Ajansı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!