Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

En etkileyici öpüşme teknikleri

En etkileyici öpüşme teknikleri
(yuksektopuklar.com) Erkeği etkileyen öpüşme teknikleri ve daha fazlasını özel haberimizden öğrenebilirsiniz! Birlikte, harika dakikalar geçirmek ...

(yuksektopuklar.com)

Erkeği etkileyen öpüşme teknikleri ve daha fazlasını özel haberimizden öğrenebilirsiniz! Birlikte, harika dakikalar geçirmek ve onu baştan çıkarmak için gereken her şeyi keşfedeceksiniz!

Unutmayın, konu öpüşmek bile olsa onun da teknikleri vardır ve daha iyisini bilmek, sizi vazgeçilmez biri yapabilir. Hazır mısınız? Öyleyse, başlayalım!

1. Öpüşme teknikleri içinde en önemli kural

Taze nefes ve temiz bir ağız önemlidir. Dişlerinizi naneli diş macunuyla fırçalayıp iyice durulayın. Ardından meyveli sakız çiğneyin. Bu sayede ağızda hoş bir tat bırakırsınız. Eğer, diş fırçalama için vaktiniz yoksa bir büyük bardak su içip şekerli sakız çiğnemek yeterli olacaktır.

2. Dudaklarınıza bakım yaparak güzelleştirin

Yumuşacık ve pürüzsüz dudaklar, ikiniz için de öpüşme zevkini artırır. Her zaman dudak bakımına özen gösterin, özellikle soğuk kış günlerinde dudak çatlamasını önlemek için koruyucu dudak bakım kremi kullanın. Hızlı bir bakım için dudaklarınıza süzme bal sürüp masaj yaparak yedirin. Birkaç dakika bekleyip ılık suyla durulayın.

3. Öpüşme tekniklerinde en hassas nokta

Etkileyici öpüşme için dil kullanmak elbette önemlidir ancak bu hamleyi sona saklamak gerekir. Henüz partneriniz size alışmamışken, öpüşme havasına girmemişken dilinizi ağzına sokmanız doğru değildir. ‘Sex and the city’ dizisini izleyenler Charlotte karakterinin başına gelenleri hatırlıyordur: Daha ilk öpüşmede, erkek dilini kadının ağzına sokar ve kadında rahatsız edici hisler oluşturur. Bu yüzden sakin olun.

4. Kendinize güvenin ve o ana odaklanın!

Kendine güveni yüksek olanların enerjisi büyüleyicidir, öpüşmekten zevk alır ve karşısındaki insana da zevk verir. Bu yüzden kendinizden en ufak bir endişe duymadan öpüşmeye başlayın. Sakin ve yumuşacık hareketlerle bu harika anı doyasıya yaşayabilirsiniz.

5. Öpüşme teknikleri içinde naziklik önemlidir

Etkileyici öpüşme için nazik başlangıçlar en iyisidir. Dudaklarının kenarlarından öpün ve sonra ortalara doğru gelin. Dudaklarınızı hafifçe ıslatıp eşinizin dudakları arasına yerleştirin. Sonrasında yumuşacık hareketlerle dudaklarınızı oynatın.

6. Ellerinizi ve nefesinizi kullanabilirsiniz

Öpüşme, kendi doğal akışında gerçekleşirken ellerinizi ve nefesinizi mutlaka kullanmalısınız. Örneğin, erkeğinizin boynuna veya kulaklarına hafifçe dokunun. Kadınınızın beline sarılın veya saçlarının arasından ellerinizi geçirin. Sıcak nefesinizle kulağına veya boynuna üfleyin.

7. Hafif ses çıkararak öpüşebilirsiniz

Eğer öpüşmenin ateşli bir sevişmeye dönüşmesini istiyorsanız, hafif iniltiler ve sesler çıkararak öpüşün. Ancak, filmlerdeki gibi abartı hareket ve seslerden kaçının. Nazikçe ve sadece tahrik edecek seviyede sesler çıkarmak gayet uygundur. Unutmayın, siz film yıldızı değilsiniz; sevgilinizle öpüşüyorsunuz. Doğal olun.

8. Etkileyici öpüşme teknikleri deneyin

Öpüşürken hep aynı tempoda olmak karşınızdakini sıkabilir. Bu yüzden etkileyici öpüşme tekniklerini sırasıyla deneyin ve verdiği tepkileri takip edin. Örneğin, dilinizi kullanmanızdan hoşlanıyorsa devam edin; ancak rahatsız olursa farklı bir teknik kullanın. Eşinizin alt dudağını nazikçe ısırırken üst dudağını emin. Bu sırada ellerinizle kulakları, boynu veya göğsüne dokunun. Erkeklerin zevk noktalarından biri boynudur, bu bölgeyi mutlaka öpün.

9. Öpüşmenin finalini dilinizle yapın

Dilinizi hafifçe ıslatıp eşinizin dudaklarının etrafında dilinizi yumuşacık hareketlerle gezdirin ve daha sonra dilinizi ağzının içine sokup çıkarın. Bir süre dilinizi içeride tutup hafif hareketler yapabilirsiniz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!