Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Eğlenceli, Naif Ve Mütevazi Kişiliği İle Tanınan Evren Kerem, İkinci Hayatı Dediği Sosyal Medyayı Televizyonu Gibi Kullanmayı Çok Seviyor

Eğlenceli, Naif Ve Mütevazi Kişiliği İle Tanınan Evren Kerem, İkinci Hayatı Dediği Sosyal Medyayı Televizyonu Gibi Kullanmayı Çok Seviyor
Kıbrıs cemiyet, magazin ve dijital dünyadaki tanınmış isimlerinden birisi olan Evren Kerem sosyal medyayı televizyon  gibi kullanıyor.

Özel Haber: Çağlar TUNCER

Evren Kerem,  İnfluencer Pazarlama’da  Kıbrıs’ın En İddialı İsimleri Arasında Yer Alıyor

Kıbrıs cemiyet ve magazin dünyasının tanınmış isimlerinden birisi olan Evren Kerem İnfluencer Pazarlama'da  Kıbrıs’ın En İddialı İsimleri Arasında Yer Alıyor

25 Mayıs 1974 yılında Lefkoşa’da doğan Evren Kerem, ticaretle uğraşan bir babanın oğlu olarak dünyaya gelmiş.

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde İşletme eğitimi alan Evren Kerem, uzun yıllarda baba mesleği ticaretle uğraşmış ve kendi şirketini kurarak Kıbrıs’ta ticaret alanında  büyük başarılara da imza atmış.

Pandemi ile birlikte instagramda insanların severek takip ettiği hayatın içinden , mizah ağırlıklı ve güncel konuları paylaştığı içerikler üreterek  bir anda Kıbrıs’ta influencer olarak marka olmayı başarmış.

Hayatın her halini çok seven aslen Kıbrıslı olan eğlenceli ve bir o kadarda bilgilendirici içerikler üreterek dijital dünyadan herkese merhaba diyen Evren Kerem;  seyahat etmeyi, değişik kültürlerden insanlar tanımayı, farklı hayat hikayelerini dinlemeyi çok seviyor.

Eğitimli ve donanımlı bir kişiliğe sahip olması  içerik üretme konusunda başarılı işler çıkarmasına sebep oluyor.

Kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler ise yaşamınının her daim bir parçası olarak sosyal medyasına yansıyor. 

Sosyal medyaya  çok önem veren ve instagramı etkili biçimde kullanarak üretmiş olduğu içeriklerle  ciddi bir kitleyede ulaşmayı başarıyor.

Sevgiyi, sadakati yaşam felsefesi olarak gören, duygularını ve  hayatı paylaşmayı çok seven Evren Kerem; insanlara bir şey katmak, hayatı benim gözümden onlara yansıtarak içerikler üretmek ona müthiş bir mutluluk veriyor.

Neşeli, komik ve espirili olması yanında  melankolik bir kişiliğe sahip olması ise onun en önemli özelliklerinden birisi olarak göze çarpıyor.

Covid 19 sürecinin yaşandığı günlerden bir gün aklına gelen bir fikirle Ferdi Özbeğen’in  ‘’Gündüzüm Seninle’’ şarkısı ile onun hareketlerini taklit ederek ve birazda kendinden katarak çekmiş olduğu mizahi  klip bir anda instagram’da binlerce kitleye ulaşmış.

İnstagramı artık yaşamının bir parçası olarak kullanan Evren Kerem, saygıya çok önem  veriyor.

Spontane olarak gelişen süreçte kendini bir anda reklam talep edilen kişi olarak bulan Evren Kerem, başarısının sırrınıda  disiplinli ve mükemmeliyetçi kişiliğine borçlu.

 

Merhametli bir kişiliğe sahip olan, her daim kendisi ile yarışan birisi olarak  içerik üretme konusunda ve bu alanda  kendisini geliştirmeye devam edip, kamera dersi oyunculuk dersi almayada devam ediyor.

Sessiz bir birey olan Evren Kerem, İnstagramda ürettiği içeriklerle sessziliğini bozarak içindeki cevheride çıkarmayı başarmış.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!