Çanakkale
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Denizli Serinhisar’ın çehresi Büyükşehir’le değişiyor

Denizli Serinhisar’ın çehresi Büyükşehir’le değişiyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, altyapısı tamamen yenilenen Serinhisar İlçesi’nde sona gelinen üst yapı çalışmalarını incelerken, Serinhisar’ın çehresinin değişmeye devam ettiğini vurguladı.

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi, altyapısının tamamen yenilenen Serinhisar ilçesinin üst yapı çalışmalarında sona yaklaştı. Başkan Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Cemal Kobaş, MHP Serinhisar İlçe Başkanı Hakan Ertuğrul ve beraberindekiler Serinhisar ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'nin sıcak asfalt ve üst yapı çalışmalarını inceledi. İstiklal Caddesi’ndeki çalışmaları denetleyen Başkan Zolan, vatandaşlarla bir süre sohbet edip dertlerini dinledi. Zolan ayrıca işçilerle birlikte beton kilit parke taşı döşedi.

Serinhisar’ın ilk olarak altyapı ihtiyacını karşıladıklarını belirten Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin başarı ile tamamladığı altyapı hamlesinin ardından üstyapı çalışmalarında da sona gelindiğini ifade ederken, “Kilit parke taşı döşemeleriyle de vatandaşlarımızın ayağı toza çamura değmeyecek" ifadelerini kullandı.

Serinhisar’ın tamamlanan altyapı çalışmaları ve sona gelinen üstyapı çalışmaları ile birlikte bambaşka bir güzelliğe kavuştuğunu dile getiren Başkan Zolan, “Ülkemizin ve Denizlimizin ekonomisine olağanüstü katkı sağlayan hemşehrilerimiz Serinhisar’da yaşıyor. Onlara ne kadar hizmet etsek azdır" diye konuştu.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, baba ocağı Serinhisar’da tarihi yatırımlara şahitlik ettiklerini belirterek hem altyapı hem de üst yapı çalışmaları başta olmak üzere yapılan hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Milletvekili Tin, “Bu önemli bir yatırım hamlesidir. Çünkü genelde belediyeler hep üst yapılarla ilgilenir ama biz en zor, yatırımların görünmeyen kısmını yaparak burada güçlü bir belediye olduğunu da ortaya koymuş olduk” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör de, AK Parti belediyeciliğinin en güzel çalışmalarına tanıklık ettiklerini belirterek, yapılan yatırımların Serinhisar’a hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Başkan Güngör, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın hiçbir ilçeye ayrım gözetmeksizin vermiş olduğu eşit hizmetler nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Zolan'ın "Denizli’de ne varsa, ilçelerimizde aynısı olacak" sözünü hatırlatan Güngör, "Bugün bu söze şahitlik ediyoruz. Şehir merkezimizde ne görüyorsak bugün Serinhisar’da da görüyoruz. Bu yatırımların Serinhisar halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, üst yapı çalışmalarının son aşamasına gelindiğini belirterek, “Bugün burada sıcak asfalt çalışmamızın son aşamasına geldik. Osman Zolan Başkanımız asfalt çalışmalarını başlattı, hızlandırdı. Kilit parke ile ilgili de 175 bin metrekare ilçemize kilit parke taşı döşettiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan bize her konuda, hiçbir zaman ayrım gözetmeksizin destek oluyor” diye konuştu.

AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Cemal Kobaş ise, üst yapı yatırımlarıyla da Serinhisar’ın çok önemli bir ihtiyacının karşılandığını ifade etti.  

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!