Çanakkale
17 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Davutoğlu: ”Türkiye’nin geleceğine Fethiye güneşi gibi doğacağız”

Davutoğlu: ”Türkiye’nin geleceğine Fethiye güneşi gibi doğacağız”
Partisinin ilk genel kurulu için Muğla’nın Fethiye ilçesine gelen Gelecek Partisi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi’nin Türkiye’nin her yerinde olduğunu belirterek, Türkiye’nin geleceğine Fethiye’nin güneşi gibi doğmaya hazırlandıklarını söyledi.

MUĞLA (İGFA) - Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Fethiye İlçe Başkanlığı binasının açılış törenine katıldı. Gelecek Partisi Fethiye İlçe Binası’nın açılışına Ahmet Davutoğlu’nın eşi Sare Davutoğlu, Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selehattin Kayaman, Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve vatandaşlar eşlik etti. Kurdele töreninde konuşan Davutoğlu, “Fethiyelilerin gözlerinde bir hasretle bizi beklediklerini gördüm. Gelecek Partisi Türkiye’nin her yerindedir. Her yerde Gelecek Partisi’nin binalarını açıyoruz, kongrelerini yapıyoruz ve Türkiye’nin geleceğine Fethiye’nin güneşi gibi doğmaya hazırlanıyoruz. Türkiye için hayırlarının konuşulduğu, içinde fesatlık, kötü düşüncenin yer almayacağı hizmet binamızı açıyoruz” ifadelerini kullandı.
TÜRKİYE’YE BAHAR MÜJDELİYORUZ
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Fethiyelilerin gözlerinde bir hasretle bizi beklediklerini gördüm. Fethiyelilerin tümüne teşekkür ediyorum.  Gelecek Partisi Türkiye’deki 83 milyon vatandaşı kardeş kılmaya, kardeşlik içinde yaşamaya ve hiç kimsenin düşünesi, felsefesi, etnik kökeni, mezhebi olmaksızın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı bayrağı altında birleştirmek üzere yola çıkmış bir siyasi partidir. Ötekileştirmeye, kutuplaştırmaya karşı kardeşlik diyoruz, dostluk diyoruz, barış diyoruz ve aziz ülkemizin istiklali diyoruz. Bugün Fethiye’de Gelecek Partisi İlçe binasını açarken, bu bahar havasında Türkiye’de bir bahar müjdeliyoruz. Öfkenin değil muhabbetin, nefretin değil karşılıklı saygının, hiçbir şekilde şiddetin değil barışın olduğu bir kardeşlik ortamını vaat ediyoruz ve bunu inşallah gerçekleştireceğiz. Demokratik hukuk değerleri içinde özgürlüklerin tam anlamıyla yaşandığı yeni bir dönemin habercisidir” diye konuştu.
PARTİYİ GENÇLERİMİZ İÇİN KURDUK
Türkiye’deki gençlerin yurtdışına gitme isteklerine dikkat çeken Davutoğlu, “Gelecek Partisi olarak gençlere; Türkiye’den bir an önce uzaklaşmayı düşünen bir gençlik değil aksine bu ülkede geleceğini inşa etmeye hazırlanan bir gençlik taahhüt ediyoruz. Bu partiyi gençlerimiz için kurduk. İnşallah dünya güzeli Fethiye, dünyanın incisi Fethiye ve onun güzel insanları geleceğe umutla bakacaklar. Gelecekle buluşacaklar ve Türkiye’nin geleceğini inşa edecekler. Gelecek Partisi Türkiye’nin her yerindedir. Her yerde Gelecek Partisi’nin binalarını açıyoruz, kongrelerini yapıyoruz ve Türkiye’nin geleceğine Fethiye’nin güneşi gibi doğmaya hazırlanıyoruz. Türkiye için hayırlarının konuşulduğu, içinde fesatlık, kötü düşüncenin yer almayacağı hizmet binamızı açıyoruz” diye konuştu. 













Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!