Çanakkale
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Cuma iletileri 2020: Ramazan ayının son Cuması için anlamlı ve hoş iletileri

Cuma iletileri 2020: Ramazan ayının son Cuması için anlamlı ve hoş iletileri
Mübarek Ramazan ayının sonuna geldik. Ramazan ayının bu son cuma gününde, Ramazan bayramı öncesi sevdiklerimiz ve yakınlarımızla güzel ve anlamlı cuma mesajları paylaşabiliriz. Bunun için sizlere güzel Cuma mesajları derledik.

Ramazan ayının sonuncu Cuma gününe geldik. Her ne kadar koroanvirüs salgını kısıtlamaları hafifletilmeye başlansa da sosyal mesafelerin korunmasına devam ediliyor ki önümüzdeki Ramazan Bayramı'nda da caddeye çıkma yasağı uygulanacak. Bu surattan yakınlarımızla surat surata görüşemeyeceğiz. Natürel bunun yerine beğendiklerimize dostalarımız, akrabalarımıza hoş Cuma iletileri yollayarak gönüllerini güzel yakalayabiliriz.

ki dua vardır ki, yalanlanmaz; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur: Biri, eziyet gören şahsın duası diğeri de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua. Ramazan ayımız ve Cumamız kutlu olsun.

Namaz kılınınca artık yeryüzüne ayrılın ve Allah'ın lütfundan kısmetinizi arayın. Allah'ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz. Ramazan ayı ve Cumanız kutlu olsun.

Gönül ister ki her ay böylesine aşk dolu, iman dolu geçsin. On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerife bir kere daha nail olmak nasip oldu. Bu ayı en iyi biçimde değerlendirmeli, dinimizin zorunluluğu olan ve nefsimizi törpülemek için bize fırsat sunulan orucumuzu en iyi biçimde yakalamaya çaba edelim. Ramazan ayınız ve Cumanız kutlu olsun.

cuma mesajlari 7

Ya Rabbi, can verinceye kadar iman etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini kısmet et ve bizlere ve şehitlerimize cennetini ihsan eyle! Ramazan ayı ve Cumanız kutlu olsun.

Allah'ım! İnancımızdan dolayı bizi zillete düşürmeye çaba edenlere fırsat verme. Bizleri İslam yolundan ayırma. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Hayırlı Ramazan ayı ve Nurlu Cumalar.

Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbimin kapısı büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu vazgeçmez. Hayırlı bir Ramazan ayı ve hayırlı Cumalar.

ramazan-ayi-mesajlari

Güzel geldin on bir ayın sultanı. Bu kutlu ayın tam ulusumuz ve İslam evreni için hayırlara vesile olmasını diler, vatanımız için de en yararlı ay olmasını beklenti ederim. Savaşların olmadığı, kıtlığın baş göstermediği, şehit haberlerinin olmadığı bir Ramazan ayı diliyorum. Kutlu ayımız mübarek olsun. Hayırlı Cumalar

Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden yoksun vazgeçmesin hoş Mevla’m. Hayırlı Ramazan ayı ve Cumalar.

cuma mesajlari 4

Ey İnsanoğlu! Gaflet uykusundan uyanın! Bekliyor bizi bu o korkulu günler tövbe edin kardeşler Allah bağışlar. Ramazan ayınız kutlu olsun, hayırlı Cumalar.

Gönül dergâhının tek erimi olan Ramazan ayında tam hanelere bolluk ve fayda, tam gönüllere dua ve Allah’tan hikmet dilerim. Bu hayırlı Cuma gününde dualarınız kabul Ramazan ayınız kutlu olsun.

Rabbim nefsimize ‘celaliyle’, kalbimize ‘cemaliyle’, yaşamımıza ‘hikmetiyle’, yanılgılarımıza ‘rahmetiyle’, mahşerde ‘Muhammedîyle’ dayanak etsin allahın izniyle. Ramazan ayınız mbarek olsun, hayırlı Cumalar.

ramazan-ayi-mesajlari

Tam dualar gül kokar bu ay. İmanı yüksek ilmi derin olanlar öğrenir ki Ramazan ayı ayların en makbulüdür. Bu ayı oruçla, namazla ve niyazla geçirmenizi beklenti eder Ramazan ayınızı kutlarım, hayırlı Cumalar dilerim.

İhtimallerin bittiği yerde iman vardır. Tasanın ne kadar büyük olursa olsun, tasasından büyük ALLAH vardır. Cumanız ve Ramazan ayınız kutlu Olsun.

Kutlu Ramazan ayı; sana bedeninin sağlık ve selameti olan az yemeğe. Ruhunun sağlık ve selameti olan günahsız olmaya. Dininin sağlık ve selameti olan Peygamber Efendimizin hoş edebine sahip olmaya vesile olsun. Hayırlı bir Ramazan ayı dilerim. Cumanız kutlu olsun.

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül suratlı nur Peygamberin s.a.v şefaati üzerimize olsun. Herkese sıhhatli, sağlıklı günler dilerim. Hayırlı Cumalar.

Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Sağlıklı Cumalar Olsun...

"Kuşkusuz öğrensinler ki O Allah, bizzat rızkı veren güç ve kudret sahibidir. Hiç şüphesiz o zulmedenlere de, geçmiş dostlarının çiledeki hisseyi gibi bir hisse vardır. Şimdi gelmesi için seri etmesinler. " Zariyat ~58,59 Cuma Gününüz Bin Kutlu Olsun. Dua eder, Dua beklerim. Hayırlı, sağlıklı, esenlikli Cumalar dilerim.

Avuç içlerinizde gizlediğiniz tam duaların kabul olması ve sağlıklı günler geçirmeniz dileğimle. Hâyırlı ve sıhhatli Cumalar.

Allah'ım... Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın mukadderatın, hayallerimden daha hoş olduğunu andırdır... Biz kullarını sıhhatten yoksun etme. Hayırlı Cumalar...

Varsın Olmasın yaşamda her istediğimiz. Biz olana "elhamdulillah" Olmayana "eyvallah" Demesini öğreniriz. Hayırlı ve sıhhatli Cumalar.

Cuma namazı saflarda BİR olan bedenler örneği, gönüllerin de Efendimizinsav Sancağı altında bir olmasını dileklerimle Hayırlı ve sağlıklı Cumalar.

"...Yeryüzünde fesat isteyip durma, zira Allah fesat peşinde koşanları beğenmez." Kasas 77 Hayırlı ve sıhhatli Cumalar

saglikli cuma mesajlari 1

Allah'ım dualarımın kabul olmasını yasaklayan tüm günahlarımı bağışla, beğendiklerimize sıhhatli uzun ömürler bahşet. Amin! Hayırlı Nurlu Sağlıklı Cumalar.

Her "cuma" bir huzur her sabah bir umuttur! Huzurunuz ve umudunuz daim, sağlığınız ömür boyu, dualarınız kabul olsun Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları noksan etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı hoşlanmayı kısmet et! Amin. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım sen başkaldırı ettirici fukaralıktan, azdırıcı zenginlikten bizleri koru. Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu kısmet eyle! Hayırlı Cumalar.

Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden ismini noksan etme Bizlere senin hoşlandıklarının arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi kısmet et. Hayırlı Cumalar…

GÜNÜN EHEMMİYETLİ HABERLERİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!