Çanakkale
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

CHP Didim’den ’provakasyon’ tepkisi

CHP Didim’den ’provakasyon’ tepkisi
CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak düzenlediği basın toplantısında Didim Belediyesi’ne yönelik açıklamalarda bulunan Milli Bekaa hareketinin ithamları için, “Geçmişi, sahte evrak düzenleyerek, devlet adına sözde hareket etmeye çalışan bu zat ve derneği Didim’e yönelik provakatif-illegal eylem yapmaya çalıştı” diyerek yeni bir tartılşmanın fitilini ateşledi.

AYDIN (İGFA)-  CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ilçe binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasına belediye başkan yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener, İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Kurt, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha, ilçe yöneticileri ile bazı partililer katıldı.

“Milli Beka Hareketi” adlı bir grubun, sosyal medyada 'Didim Belediyesi önünde yargıya dahi henüz intikal etmemiş ithamlar hakkında “açıklama yapacağız”' çağrısında bulunduğunu söyleyen Koçak, "Öncelikle kamuoyunu manipüle eden bu tarz bir yaklaşımı eshefle kınadığımı belirtmek isterim. Geçmişi, sahte evrak düzenleyerek, devlet adına “sözde” hareket etmeye çalışan bu zat ve derneği barış ve huzur kenti olan Didim'e yönelik provakatif-illegal eylem yapmaya çalışmışlardır. Hem de Didim ile hiç alakaları yokken? Bu grubu Didim'e davet edenlerin kimler olduğunu ve hangi amaçla buraya getirtildiğini çok iyi biliyoruz. Didim’de yaşayan, ”İkiz Kuleler” olarak da bilinen, Ege’nin en çirkin yapısının sahipleri ve onların yanında menfaat gözeten birkaç insan, Didim’i yeterince rahatsız etmişlerdir" diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak bu tür eylemlere Didim halkının itibar etmediğini kaydederken, “ Bu grubu ve illegal yöntemlerle hareket eden başkanını kentimize kadar getirtenler, daha önce yaptıkları gibi bir çok iftira ve yalanlarla imar kanununa aykırı olan yapılarını, illegal yollarla legale çevirme düşüncesine girişen kişilerdir. Kendilerini kanun üstünde görüp para gücü ile bu yolu tercih edenler, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabayı ve bizi yıldıracaklarını sanıyorlar. Asla geri adım atmayan Başkan Atabay’ın, örgüt olarak yanında olacağız”dedi.

AK PARTİ VE İYİ PARTİ'YE TEŞEKKÜR

Provakatif eylem konusunda taviz vermeyen İlçe Kaymakamı Halil Avşar ile kurum amirleri ile bu tür eylemlere karşı duruşunu ortaya koyan AK Parti ile İYİ Parti ilçe yönetimlerine teşekkür eden Koçak, “ Pandemi kurallarına uymayıp, toplumun sağlığını hiçe sayarak hareket eden ve hatta izin almaya bile tenezzül etmeyen, kanunlara karşı gelenlere 'dur' demişlerdir" dedi.

Başkan Nurettin Koçak ayrıca MHP'den de bir açıklama beklediklerini sözlerine ekledi.


 

 

 

“MÜPTEZELLER, KENDİ ÇIKAR VE MENFAATLERİNİZ İÇİN DİDİM’İ KÖTÜ TANITIYORSUNUZ”

 

"Bu gibi illagal yollara başvuran zatlar bilsin ki, “Artık Yeter” diyoruz. Bu yollarla hiç bir şey elde edemeyeceğiniz gibi, gök kubbenin altındaki en güzel kent olan Didim'i kötü tanıtıyorsunuz ve Didim’e ihanet ediyorsunuz. Geleceğimize ihanet ediyorsunuz. Çocuklarımıza, kendi çocuklarınıza ihanet ediyorsunuz.

 

Giriştiğiniz illegal yöntemlerle, işini düzgün yapmaya çalışan meslektaşlarınıza ihanet ediyorsunuz. Didim esanafına ihanet ediyorsunuz, Didimli yurttaşlarımıza ihanet ediyorsunuz. Ayıptır, yazıktır, günahtır. Bundan dolayı Didim’de yaşayan halkın vicdanında ve nazarında her daim kötü anılacaksınız. Siz müptezeller, kendi çıkar ve menfaatleriniz için Didim'i kötü tanıtıyorsunuz. İflah olmayacaksınız. Bunu böyle bilin. CHP Didim örgütünün sabrını sınamayın. Yerelde iktidar olan bu örgüt öyle güçlüdür ki, hukuki ve siyasi bilinçle şimdiye kadar gerekli cevabı verdi ve bundan sonra hiç çekinmeden vermeye devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!