Çanakkale
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Chamada Prestige’de Başarılı Organizasyonlara İmza Atmaya Devam Ediyor!

Chamada Prestige’de Başarılı Organizasyonlara İmza Atmaya Devam Ediyor!

Adanın Yükselen Değeri “Chamada Markası” geçtiğimiz ay Tripadvisor’dan Best of the Best Ödülüne layık görülen ve Tartışmasız En İyi Hizmeti Sunan Oteller listesinde Dünya 20. si olan Chamada Prestige, Otelde, Beach Club’ta ve Chamada Club’ta sunduğu benzersiz hizmetleri ve eğlenceleri ile adadaki hizmet standartlarını yükseltmesiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Chamada Prestige’den Görkemli Törene Ev Sahipliği

Kıbrıs’ta ilk kez düzenlenen KKTC Turizm ve Başarı Ödülleri görkemli bir törene sahne oldu. KKTC Turizm ve Başarı Ödülleri törenine; KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Turizm ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu'nun yanı sıra sanat ve iş dünyasından önemli isimler renk kattı. Yavuz Şeçkin ve Gizem Özdilli'nin sunuculuğunu yaptığı geceye; Yıldırım Mayruk, Uğurkan Erez, Ivana Sert, Ahmet Selçuk İlhan, Hakan Aysev, Tuğba Özerk, Barbaros Şansal, Yaşar İpek, Özge Ulusoy, Günay Museyeva ve Demet Şener katıldı.

Organizasyonda Azeri sanatçı Azerin, Tuğba Özerk ve Yaşar İpek sahne aldı. Konserler sonrası Yıldırım Mayruk defilesi gerçekleşti. Defilenin ardından ise Gizem Özdilli ve Yıldırım Mayruk'un doğum günleri sahnede kutlandı.

Adanın En Başarılı Resort Oteli Ödülü “Chamada” Markasına

Chamada Prestige, KKTC Turizm ve Başarı Ödülleri gecesinde “Adanın En Başarı Resort Oteli” seçildi. Chamada Prestige Otel’de düzenlenen gecede KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, ödülü Otel Genel Müdürü Yasin EKER’e verdi.  Ayrıca Piabella Prestige Hotel ise “Adanın En Başarılı Şehir Oteli” ödülünü KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu Otel Genel Müdürü Oğuzhan Erin’e takdim etti. Gecede “Adanın En Başarılı Clubı” ödülü ise Chamada Club ‘a verildi.

Chamada Club, Adanın Eğlence Nabzının Attığı Yer

Sadece Dj performansları ile gece eğlencelerinin sonlandığı bir eğlence tarzından sıkılan müzikseverler için müthiş bir mekan önerisi. Chamada Clubtaki ses ışık ve görsel şovlar, 20’nin üzerinde Profesyonel Dansçıların müthiş koreografileri ile Adanın eğlence anlayışını değiştiriyor.  Gecede birbirinden farklı 5 koreografi, DJ Performansları ile birleştiğinde eğlencenin sınırlarını zorlanıyor. 

Dünyaca Ünlü DJ’lerin, Türkiye’nin Hit Sanatçılarının ve DJ’lerinin Ağustos ayında (Furkan Çavuş, Lvbel C5, Beach Party What The Duck, Kerimcan Durmaz, Çakal, Russ Mıllıons, Reynmen, Nervo, Murda, Uzı) sahne alacağı Chamada Club’ta eğlence severlere eğlencenin sınırlarını zorlayacak görsel ve dans şovlar hazırlandı. Akrobatların ve Dansçıların birbirinden farklı tarzlarda dans şovlarına sahnedeki led ekranlar ve ışık şovları eşlik edecek.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!