Çanakkale
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

ÇALIŞAN KADINLAR İÇİN SON DAKİKA HAZIRLIK REHBERİ

ÇALIŞAN KADINLAR İÇİN SON DAKİKA HAZIRLIK REHBERİ
Yoğun gündemle yaşayan insanın işleri hep son dakikaya kalabilir. Bazen bir toplantıya, bir buluşmaya hazırlanmak için sadece dakikalarınız ...

Yoğun gündemle yaşayan insanın işleri hep son dakikaya kalabilir. Bazen bir toplantıya, bir buluşmaya hazırlanmak için sadece dakikalarınız kalabilir. Peki o kısa sürede bile şık olmayı başarmanın püf noktaları nedir?

Gardırobunuzda neden acil durum kıyafetleri yok?

Gardırobunuzda sürekli giydiğiniz, çıkardığınız, ayna karşısında deneye deneye seçtiğiniz sayısız elbise modelleri olabilir. Ama acil durumlar için, yani acil bir toplantı, bir buluşma, ya da uyuya kaldığınız için işe geç kalıp da evden hızla çıkmak zorunda olduğunuz anlar için, her ortama uyacak, her ortamda şık durabilecek şekilde hazırlanmış ve elbise kılıfı içinde hazırda bekleyen bir kıyafetiniz olsun. Bu gömlek o pantolonla uydu mu, bu ceket o eteğe yakıştı mı, bu kıyafetin altında büstiyer gider mi diye düşünmenize gerek kalmadan, elbise kılıfınızın fermuarını açtığınız gibi giyip içiniz rahat şekilde evden çıkabileceğiniz acil durum kıyafetiniz dolabınızda durdukça, kolay kolay hiçbir yere gecikmezsiniz. Tabi, her kıyafete uygun bir çift ayakkabı da hazır da durmalı. Casual tarzda giyineceksiniz şık bir spor ayakkabı ya da daha ağır bir tarz seçtiyseniz, güzel bir topuklu ayakkabı mutlaka el altında olmalı. Bizden söylemesi. Bu önlem, bir gün mutlaka hayatınızı kurtaracak.

Bir saç maşası bazen saatlerce süren kuaför bakımına bedeldir

Kıyafetler tamam, epilasyonu saniyeler içinde hallettiniz, dişler de bembeyaz oldu… Peki ya saçlar? Aynı epilasyon aleti gibi, saç maşası da banyoda veya makyaj aynanız önünde, pratik bir pozisyonda olmalı. Böylece onu hızla fişe takıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Saçınızın uzunluğuna göre, sadece birkaç dakika sürecek bir maşa operasyonu ile saçlarınız kuaförden yeni çıkmış kadar bakımlı görünebilir. Artık kendinize daha çok güvenerek, içiniz rahat şekilde o toplantıya veya görüşmeye gidebilirsiniz. Emin olun, o acil durumda bile kendinize gösterdiğiniz özenle herkesi hayran bırakacaksınız.

Epilasyon aleti kolayca ulaşılabilir ve çalışabilir

Epilasyon aleti tüm aparatları ile beraber, fişe taktığınız anda acil şekilde kullanılabilecek durumda, çok yakında ve pratik bir noktada olmalı. Elbette, banyoya giren herkesin hemen görebileceği bir noktada olmak zorunda değil ama evden çıkmadan önce iş yoğunluğunda son günlerde ihmal ettiğiniz küçük ayva tüylerini çat diye alabilecek bir konumda durması da hayat kurtarıcı olacaktır, hatırlatırız.

Şarjlı diş fırçası kahve lekelerinin düşmanıdır

Eğer henüz şarjlı diş fırçası kullanmadıysanız ve klasik, plastik manuel diş fırçalarını kullanmaya devam ediyorsanız, şu küçük bilgi aklınızda dursun. Hiçbir insanın bileği, şarjlı diş fırçalarının sağladığı yüksek frekanslı temizleme hareketini taklit edemez. Siz normal bir fırçayla dişlerinize dakikada 100-200-300 fırça darbesi ancak atabilirsiniz ama şarjlı diş fırçaları için bu rakam binlerce darbeye ulaşır. Bu da, dişinizde kalan çay ve kahve lekeleri gibi rahatsız edici görüntülerin saniyeler içinde temizlenmesi anlamına gelir. Özellikle de kahve lekeleri için etkili bir diş kremiyle şarjlı diş fırçası bileşimi, kahve/çay/nikotin nedeniyle rengi değişmeye başlamış dişleri beyazlatmak i��in en pratik çözümdür. Acilen bir toplantıya çağrıldığınızda veya hızla evden çıkmak üzereyken dişlerinizde kahve lekeleri gördüğünüzde pişman olmamak için, o fırçanın daima şarjda ve full dolu olduğundan emin olmaya çalışın.

Ve o son tavsiye…

Tüm bunları yaptınız, acele de olsa en şık halinizle görüşmeye artık hazırsınız. Son olarak, uyarmamız lazım ki, aceleyle çıkarken telefonu evde unutmayın. Bu kadar dar bir sürede hazırlanıp buluşmaya yetişmeyi garantilemişken, eve geri dönmek zorunda kalmak... O hatanın psikolojik baskısı bütün gününüzü mahvedebilir.

Eğer evde bu tür pratik çözümlerinizi hayata geçirmek için eksikleriniz olduğunu düşünüyorsanız, hepsiburada.com’un zengin ürün yelpazesi içinde ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Ayrıca hatırlatmış olalım, Babalar Günü de yaklaşırken, Babalar Günü hediyesi seçmek için hepsiburada.com sayesinde pratik şekilde sayısız hediye seçeneğini inceleyebilirsiniz. Belki bir erkek parfümü, ya da kol düğmeleri veya bir kol saati…

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!