Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Bursaspor Teknik Direktörü Er’den ’transfer’ yorumu

Bursaspor Teknik Direktörü Er’den ’transfer’ yorumu
Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, transfer süreciyle alakalı son 10-15 günde yapılacak transferlerle ilgili ciddi anlamda düşünülmesi gerektiğini söyledi. Antalya Belek kampında gazetecilere açıklamalarda bulunan Er, genç futbolcularla ilgili çıkan transfer söylentilerine de yanıt verdi.

BURSA (İGFA) - Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Antalya’da devam eden kampımızın 4. gününde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Genç futbolcularla ilgili çıkan transfer söylentileri hakkında konuşan Teknik Direktör Mustafa Er, şu anda sadece Bursa ve Türkiye değil, Avrupa'nın Bursaspor'u takip ettiğini söyledi. Bu anlamda değerli bir takım olduklarının altını çizen Er, "Bunu koruyabilmek, daha da kuvvetlendirebilmek bizim elimizde. Buna oyuncularımızı da katarak bu duygu karışıklığını yönetebilmek kulübün hem marka değerini hem de takımla beraber bireysel performansları daha da yukarıya çekebilirsek kulübün kurtuluşu bu olacaktır. Belki de tek kurtuluşu bu" diye konuştu.

Kendisinin işinin sahaya odaklanmak olduğunu kaydeden Er, transfer tahtası açılsa da açılmasa da belirli hamlelerin yapılabileceğini söyledi. "Şu dakikadan itibaren yapılacak transferler çok ciddi anlamda incelenmesi gerekiyor" diyen Er, "Bu süreç çok sıkıntılı bir süreç. Bu süreci doğru yönetmek gerekiyor ki biz bugüne kadar hiçbir oyuncu ile temas kurmadık. Transfer engelinin büyük ölçüde kaldırılamayacağını düşünürsek, bu adımı zaten yönetim atacaktı. Hiçbir oyuncu ile temas kurmadığımız noktada son 10-15 günde yapılacak transferler bize ne getirir, ciddi anlamda sağlıklı düşünmek lazım. Bu konu yönetimin konusu ama bana göre çok geç kalındı" diye konuştu. Mevkisel eksiklikleri olduğunu kaydeden Er, "3-4 takviye düşünüyorduk ama bu bile zor görünüyor. Bunu çok iyi değerlendirmek lazım. Dikkatli olmamız gereken bir sürece girdik” dedi.

Öte yandan Recep Aydın’ın takımdan ayrılacağı iddiaları üzerine gelen soruyu da yanıtlayan Teknik Direktör Mustafa Er, “Pazartesi gününe kadar kendisine izin verdik. Pazartesi gününden sonra netleşecektir. Yüksek ihtimalle ayrılacak gibi görünüyor. Ona izin verdik, değerlendirecek bu süreci. Hem kulübün menfaati, hem de oyuncunun menfaati için önümüzdeki günlerde bu konu ile alakalı açıklamamız olur” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!