Çanakkale
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Burcunuza göre stresle nasıl başa çıkabilirsiniz?

Burcunuza göre stresle nasıl başa çıkabilirsiniz?
Her burç birbirinden zıt stres tetikleyicilerine sahiptir ve hepsinin bu stresle başa çıkarken daldığı farklı yolları vardır. Burcunuzun stres ...

Her burç birbirinden zıt stres tetikleyicilerine sahiptir ve hepsinin bu stresle başa çıkarken daldığı farklı yolları vardır. Burcunuzun stres tetikleyicileri hakkında biraz bilgi edinmek, bu stresi sağlıklı bir şekilde nasıl azaltacağınızı anlamanıza gerçekten yardımcı olabilir. İşte yıldızların burcunuza göre stresle nasıl başa çıktığınız hakkında söyledikleri.


KOÇ: HERŞEYİ YAPMAYI BIRAK

Koç, doğuştan bir trend belirleyici ve lider olsanız da, birden fazla proje ve sorumluluk üstlenme eğiliminiz, sizin yıpranmanıza neden olabilir. Astrologlar " Kendinizi fazla adadığınızda ve birilerini hayal kırıklığına uğratmanız gerektiğinde endişeye davetiye çıkarıyorsunuz" diyor. Size tavsiyemiz "Başkalarını başarılı bir şekilde yöneteceksen kendine iyi bakmalısın. Ateşli enerjini yaktıysan kimseye iyi gelmezsin."

BOĞA: DOĞUŞTAN DOĞAL BİR STRESÖRDÜR

Boğa, katır gibi inatçısın ve ayakta durmak hayatının bazı alanlarında sana iyi hizmet edebilirken, uzlaşma isteksizliği de gereksiz strese neden olabilir. Size tavsiyemiz" İnançlarınızda ve rutininizde çok inatçı olabilirsiniz . Affetmek için daha fazla zaman ayırın ve biri size yanlış yaptıysa kin beslemek için daha az zaman ayırın. Her günün sonunda, yaptığınız için çok mutlu olacaksınız. Hayat kötü enerji için çok kısa.



İKİZLER: BEYNİNİZE BİR MOLA VERİN

İkizler, milyonlarca fikriniz ve 7/24 söyleyecek çok şeyiniz var. Tüm bu iç ve dış konuşmalar sizi yıpratabilir ve halsiz ve endişeli hissetmenize neden olabilir. Biraz sakinleşmek, beyninizi kapatmak ve rahatlamak önemlidir. Size önerimiz: Zihnini rahatlat. Aktif bir zihin, stresle mücadele etmek için bazı aktiviteler gerektirir. Bu fikirleri kafanızdan alın ve duvarınıza asabileceğiniz bir şeye dönüştürün. Sohbet ihtiyaçlarınızın karşılanabilmesi için birçok insanın etrafında olabileceğiniz bir yer bulun.

YENGEÇ: KENDİNİZİ İFADE ETMİYORSUNUZ

Yengeç, hassas bir kalbin var ve tüm duyguları her zaman hissediyorsun. Ancak, hayal kırıklığı, endişe ve stres olarak tezahür edebilen bu duyguları her zaman ifade etmezsiniz. Size tavsiyemiz: Bu karışıklığı çözün ve insanlara böyle hissettiğinizde nasıl hissettiğinizi söyleyin. Başkalarının da güvenliğinizin kaynağı olmasına izin vermeyin. Kendinizle bağlantı kurarak kendinizi koruyun. Bazı derin meditasyonlar bir Yengeç'e gerçekten fayda sağlayabilir ve stresli zamanlarla savaşmak için harika bir kaynak olabilir .




ASLAN: HERŞEYİ KONTROL EDEMEZSİNİZ

Aslan, sorumlu olmayı seviyorsun ve bazen her şeyin senin istediğin gibi olmasını istediğin için akışa devam etme ve uzlaşma yeteneğinden yoksunsun. Bu, Madonna iseniz faydalı olsa da, aynı zamanda çok fazla strese de neden olabilir çünkü aslında herkesi kontrol edemezsiniz - işinize bakmanız gerekir. Size tavsiyemiz: Mutlu olmayı öğrenecekseniz, şeridinizde kalmayı ve yalnızca bunu yapmak için gücünüz dahilinde olanı kontrol etmeye odaklanmayı öğrenmelisiniz" dedi. "Gevşediğinizde, gerçekten rahatlamanız gerekir ve bu sizin için zor.

BAŞAK: İYİ MÜMEMMELİN KÖTÜSÜDÜR

Başak, mükemmellik diye bir şey olmadığını derinden biliyor olsan da, bu seni denemekten alıkoymaz. Ancak, her zaman her şeyi mükemmel fikriniz haline getirmeye çalışıyorsanız, oldukça iyi olan şeyleri kaçırmaya son verebilirsiniz. Size tavsiyemiz: Belki dağınık bir şey yapmayı deneyin, sizin titiz yöntemlerinize tamamen yabancı bir şey" dedi. Kendinizi resim yapmak veya bahçıvanlık yapmak gibi bir işe verin. Mükemmellik gerektirmeyen bir şey yapmak, endişelerinizi ve hayal kırıklıklarınızı geride bırakmanızı kolaylaştıracaktır.

TERAZİ KENDİNİ SUSTURMAK STRES NEDENİ

Terazi, karar verme stresinin yanı sıra, haksızlığa tanık olduğunuzda veya haksızlığa uğradığınızı hissettiğinizde sesini yükseltmediğinizde de strese girebilirsiniz. Cidden, bu daha fazla nokta olamazdı. Terazi iseniz, sesinizi bulmanın zamanı geldi . Size önerimiz: Birisi tarafından kötü muamele gördüğünü hissettiğin zaman, daha sonra bunun hakkında stres yapmak yerine fikrini söyle, Terazi. Yanıtınızı basit ve noktaya getirerek, barışçıl doğanızla her türlü yüzleşmeden kolayca kaçınabilirsiniz. Bu, gelecekte bir şey söyleyip söylememeniz gerektiğini düşünme stresini de ortadan kaldıracaktır.



AKREP: SINIRLARINIZIN AŞILMASI SİZİ STRESE SOKUYOR

Akrep, tüm burçların en gizemlisi ve esrarengizisin. Okunması zor birisiniz ve insanlar doğal olarak size çekildikleri için genellikle izniniz olmadan alanınızı işgal ederler. Size tavsiyemiz: Ayrıca gizliliğinizin istila edildiğini hissediyor, bu da bir Akrep için daha fazla strese neden oluyor. Bu stresi ortadan kaldırmak için, bir Akrep için birinin sınırlarını test ettiğini hissettiğinde bunu bilmesi çok önemlidir.

YAY: İŞLERİ SÜREKLİ KARIŞTIRIYORSUNUZ

Yay, sen sosyal bir kelebeğin tanımısın, ancak coşkun bazen gerçekten yapmak istemediğin bir taahhütle karıştırılabilir. Bu, kendinizi rahatsız ve dengesiz hissetmenize neden olabilir. Size tavsiyemiz: Evet, özgürlük duygunuza ihtiyacınız var ve işler fazla karışmaya veya karmaşıklaşmaya başladığında strese giriyorsunuz . Yine de hayatınızdaki hiçbir şeyin anlamı veya amacı yoksa endişeli ve hayal kırıklığına uğramış hissedeceksiniz. Rahatlama tarifiniz gidip bir şeyler keşfetmektir. Bu, yeni bir konumdan, yeni bir arkadaş grubuna, yeni bir felsefeye kadar her şey olabilir.

OĞLAKLAR İHTİYAÇLARINIZI ERTELİYORSUNUZ

Oğlak, çok az uykuda zahmetsizce başarabildiğiniz her şeyi diğer tüm burçları kıskandıran burç sizsiniz. Yaptığınız her şeyde oldukça başarılı AF olsanız da, her zaman her şeyi öldürmüyorsanız, kendiniz için de çok zorsunuz. Size tavsiyemiz: Kendinize gerçekçi olmayan taleplerde bulunuyorsunuz ve sonra strese giriyor ve bunları karşılamadığınızda kendinizi hırpalıyorsunuz. Sadece kendin için zaman ayır. Arkadaşların ve ailen önemlidir, ama yine de başka birine mecbur hissetmeden, istediğini yapmak için tek başına zamana ihtiyacın var.



KOVA: HERŞEYİ ŞİMDİ YAPMAK İSTİYORSUN

Kova, yüksek enerjiniz ve bağımsız bir yapınız var. Kendi yolunuza gitmekte zorlanıyorsunuz. Sizin 10 hayat yaşamak için yeterli fikriniz ve enerjiniz var. Sorun şu ki, sadece bir tane var. Size tavsiyemiz: Biraz yavaşla, Kova . Zamanın senin düşmanın olduğunu düşünmeyi bırakırsan kendini çok daha az stresli bulacaksın.

BALIK: STRESİN NEDENİ KENDİNİZE AZ GÜVENMENİZ

Ah Balık, sen büyülü, mistik bir varlıksın ve zodyakın en hassas burçlarından birisin. Ne yazık ki, bazen kendinize ve yeteneklerinize güvenmekte zorlanıyorsunuz, özellikle de gerçek benliğinizi başkalarına gösterme konusunda. Size tavsiyemiz: Balık, mahremiyetlerini çok koruyor ve başkaları tarafından istila edildiği fikrini vurguluyor. Sorun, Balıkların genellikle mahremiyetlerini bu izinsiz girişlerden nasıl koruyacaklarını bilmediklerine inanmalarıdır. Kendine güven, Balık . Duygularını gerçekten anlamak ve işlemek için yalnız olabileceğin bir zaman bul.



Resimde İlk Gördüğünüz Size Ne Diyor? İşte Hayallerinize Ulaşmanın Kısa Ve Net Yolu



Bileğinizde Kaç Çizgi Var? 3 ve ya 4 Mü? Bakın Ne Anlama Geliyor?



Daima Fakir Kalacak Burçlar! Siz de Hayatı Boyunca Meteliğe Kurşun Atacaklar Listesinde Misiniz?

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!