Çanakkale
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Burçlara göre seks uyumu astrolojiye göre cinsel hayatınız...

Burçlara göre seks uyumu astrolojiye göre cinsel hayatınız...
Burçlara göre seks uyumu nasıl olur? Günlük yaşantımızı ve kişilik özelliklerimizi ifade eden burçlarınızı seks hayatınızda neler oluyor dersiniz?

Burçlara göre seks uyumu nasıl olur? Günlük yaşantımızı ve kişilik özelliklerimizi ifade eden burçlarınızı seks hayatınızda neler oluyor dersiniz?

KOÇ KADINI 

Koç kadını için cinsellik spor gibidir. Koç kadını içinde bulundurduğu enerjiyi aktarmak için en güçlü egzersiz cinselliktir. Seks koç kadını için oldukça önemlidir. Cinsellik esnasında partnerini yönlendirmeyi severler. Loş ışıklar romantik ortamlara asla ihtiyaçları yoktur. Kendi romantizmlerini her zaman kendileri oluşturmaktadır.


burc-QPN1.jpg

YENGEÇ KADINI

Duygusal yönü ön planda olan yengeç kadını için seks, oldukça doğal bir aktivite gibidir. Dünyaya sadece çocuk yapmak için gelmiş hissini barındıran yengeçler çocuksu ve enerji doluyken bazende pasif ve anaç duygulara kapılırlar. Seks için mekan ve dekorasyon yengeç kadını için oldukça önemlidir. 


1513919387-8ixe-VzXr.jpg

İKİZLER KADINI

Gülerek, konuşarak seks yapmayı seven ikizler kadını için seks zekanın geri planda tutmayı severler. Sinirlerini ve tüm gerginliklerinden kurtulmak için, seksi adeta bir araç olarak kullanabilirler. İkizler kadını için romantizmden daha çok eğlenmek ve anın tadını çıkarmak önemlidir.


1513919387-maz9-mFfK.jpg

ASLAN KADINI

Kendi yöneteceği pozisyonları seven aslan kadınları için seks karşılarında kendisi gibi ateşli olan bir partnerle olmak isterler. Yatakta en zevk aldıkları şeyden biri övülmek ve eşsiz olduğunu duymaktır. Cinsellikte lüks ve ihtişamlı ortamda bulunmak onlar için oldukça önemlidir.


1513919387-xvu8-etT0.jpg

AKREP KADINI

Akrep kadını için konu seks olunca nefret ettiği kişi ve çok sevdiği biri fark etmeksizin kolay bir şekilde uyum sağlayarak aynı zevke ulaşabilir. Negatif durumlar akrep kadınını her zamankinden daha çok heyecanlandırmaktadır.


1513919388-5ldq-UeFU.jpg

BAŞAK KADINI

Hayatının büyük bir alanında titiz olan başak kadınları için seks de oldukça titiz davranılması gereken noktalardan biridir. İşte bu yüzden sevişmek için en uygun ve rahatlatıcı ortam banyodur. Bu yüzden sevişmek için sürekli olarak banyoda ısrarcı olurlar.


1513919388-26rs-UkN8.jpg

YAY KADINI

Yay kadını sekste sınırları en çok zorlayan buralardan biridir. Seksi çok sevmekle beraber farklı farklı pozisyonları deneyerek partnerlerini şaşırtabilirler. Seks yay kadını için yeni yerleri keşfetmek gibi bir şeydir.


1513919388-dh0v-tFwt.jpg

TERAZİ KADINI

Erotizm onlar için önemlilik arz ederken aynı zamanda kendilerine uyum sağlayacak eşitlikte kişilerle olmayı tercih ederler. Eğer ki aksi bir konuda olursa terazi kadını için bütün bir gece rezaletten ibaret olabilir. Terazi kadınları vücuduna bakan önem veren kişileri tercih ederler.


1513919388-eqpu-zCPA.jpg

BALIK KADINI

Duygusallığı her yerde olduğu gibi sekste de yerini koruyan balık kadını için sekste romantiklik çok önemlidir. İşte bu nedenden dolayı bir balık kadını aşık olmadan asla seks yapamaz. Fedakar ve sevecen tavırlarıyla tek eşlilik balık kadını için en önemli şeydir. Sert hareketler kaba davranışlar bir balık kadının en nefret ettiği şeylerdir.


1513919389-pg73-dcdy.jpg

OĞLAK KADINI

Oğlak kadını için seks güvenden ibarettir. Güvenmediği ve tanımadığı kişilerle olmaktan kaçınırlar. Oğlak kadınları seks hayatlarını daima gizli tutarlar. Her ne kadar başta çekingen gibi davransalarda ilerleyen zamanlarda tabularını kırmada bir numaradırlar.


1513919389-rknp-MoH4.jpg

KOVA KADINI

Kova kadınları bağımsızlığı ve özgürlüğü temsil ederler. Kova kadını için karşı cinsin farklı olması ve sıra dışı kişilerin olması her zaman hoşlarına giderler. Evlilik kova kadınları için monotonluktan başka bir şey değildir. O yüzden özgürlük ve çok eşlilik kova kadını için vazgeçilmez bir nimettir.


1513919389-xlst-XYMl.jpg

BOĞA KADINI

Boğa kadını için seks için muazzam bir görsel önemlidir. Mumlar, seks için özenilmiş iyi bir dekor her zaman göz önünde bulundurulması gereken özelliklerden biridir. Seksin gidişatını belirleyen lüks ortam boğa kadını için vazgeçilmez bir aşamadır. Sekste risk almayı sevmeyen boğa kadını her zaman sürekli olarak denediği ve sevdiği pozisyonu isterler.


burc-KWZR.jpg

elmaelma.com

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!