Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Bu Altcoin, Tek Duyuruyla Devleri Geçti: Fiyatı Patladı!

Bu Altcoin, Tek Duyuruyla Devleri Geçti: Fiyatı Patladı!
(kriptokoin.com) Popüler altcoin Filecoin (FIL), bu hafta neredeyse yüzde 100 yükseldi. Şu anda, yüzde 20’lik bir artış ile 9.98 dolardan el ...

(kriptokoin.com)

Popüler altcoin Filecoin (FIL), bu hafta neredeyse yüzde 100 yükseldi. Şu anda, yüzde 20’lik bir artış ile 9.98 dolardan el değiştiriyor. Peki, FIL’in yükselişinin ardında neler var? İşte Filecoin için son gelişmeler ve fiyat hareketleri…

Altcoin FIL’in fiyatı, yüzde 100 yükseldi

Geçen hafta 100 doları Filecoin’e yatırmış olsaydınız, yatırımınız şimdi yaklaşık 200 dolar değerinde olacaktı. Evet, Filecoin her gün art arda yedi yeşil mum kaydeden birkaç altcoin’den biri oldu. Filecoin, 26 Temmuz’un en düşük seviyesi 5.1 dolardan Pazartesi günü yüzde 122 arttı. Böylece, 11.3 dolara yükseldi. Yazım sırasında, küçük bir geri çekilme kaydedildi.

FIL, 10 doların altında, 9.98 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, üç basamaklı yüksek kazanç, FIL’i en büyük 100 coin arasında haftalık bazda en çok kazanan haline getirdi. Bu sırada kripto para, son 7 günde yüzde 76.5 yükselirken 30 günde yüzde 87 oranında değer kazandı. Kripto paranın 7 günlük grafiğini aşağıda görebilirsiniz:

Filecoin’de yaşanan en son gelişmeler neler oldu?

Geçen hafta varlık yöneticisi ve Web 3.0 veri depolama sağlayıcısı Holon, Avustralya’ya ilk perakende Bitcoin, Ethereum ve Filecoin fonlarını vermek sağlamak için Gemini ile ortaklık kurmuştu. Ortaklık, Gemini’ı üç fonun tümü için saklama çözümleri sağlamak üzere kullanacak. Yatırım araçları, Bitcoin, Ethereum ve Filecoin’in doğrudan satın alınmasını teşvik edecek. Holon’a göre Filecoin Fonu, Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırımlar Komisyonu’na kayıtlı Bitcoin ve Ethereum dışındaki dijital varlıklar için perakende tarafından yönetilen ilk yatırım programıdır.

Bu nedenle, Filecoin’in Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kriptoların yanında ayrı bir fon elde etmesinin FIL’in yükseliş momentumununda etkisi olabileceği konuşuluyor.  Öte yandan, Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Filecoin Foundation for the Decentralized Web (FFDW), Harvard Üniversitesi Kütüphane İnovasyon Laboratuvarı (LIL) ile “Açık Bilgiyi Demokratikleştirme” programını duyurdu. FFDW’nin desteğiyle LIL, dijital bilgileri koruyabilen merkezi olmayan teknolojilerin etrafından dolaşmayı planlıyor. Harvard gibi birinci sınıf üniversitelerle bağlantı ve solo FIL fonlarının lansmanı, Filecoin’in artan popülaritesinin bir kanıtı olarak gösterilmekte.

FIL’in rallisinin yanı sıra Filecoin, diğer cephelerde bazı gelişmeler kaydetti. Protokolün yeni kullanıcılar için geliri, Temmuz ayının son üç haftasında ilk haftaya kıyasla daha yüksek tarafa döndü. Yedi gün önce, Filecoin’in protokol geliri 101.2 bin dolardı. Ancak 26 Temmuz’a kadar 71 bin dolara düştü. O zamandan beri, yine de, kayda değer bir gelişme oldu, çünkü şu anda söz konusu değer; 82.4 bin dolardı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!