Çanakkale
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

BTSO’dan üyelerine akademik eğitimler

BTSO’dan üyelerine akademik eğitimler
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, iş dünyası için eğitim ve gelişim platformu olarak hayata geçirdiği BTSO Akademi Projesi kapsamında mart ayından bu yana eğitim programlarına online olarak devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Son olarak 24 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen webinarın konusu ‘Vizyoner Liderlik ve Değişimi Yönetmek‘ eğitimiydi. Vizyoner Liderlik ve Değişimi Yönetmek eğitimi, Yönetim Danışmanı ve Eğitmen kimliği ile öne çıkan Ayşe Topaloğlu Başan tarafından gerçekleştirildi.

 Vizyoner Liderlik ve Değişimi Yönetmek eğitiminin açılış konuşmasını BTSO Akademi Müdürü Zafer Cengiz yaptı. Cengiz konuşmasında, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekleştirilen seminerler başta olmak üzere gerek BTSO içerisindeki işletmelerin gerekse BTSO çalışanlarını yakından ilgilendiren tüm alanlarda bilgilendirmek ve destek olmak için özel bir çaba içerisinde olduklarını söyledi.

Vizyoner Liderlik ve Değişimi Yönetmek webinarını sunan Ayşe Topaloğlu Başan, vizyoner liderlik, değişen iş yapış modelleri, şirketlerin kurumsallaşma süreçleri, işletmelerin yaşadığı dijital dönüşüm, artan rekabette çıkış yolları, farklı kuşaklarla çalışma ve stratejileri konularında katılımcılara örnekleriyle birlikte detaylı bir şekilde anlatarak bilgi verdi.

25 yıl boyunca edindiği bilgi ve deneyimleri aktaran Ayşe Topaloğlu Başan, ‘’Günümüz iş dünyasının hiç olmadığı kadar hızlı bir değişim içerisinde olduğunu, vizyoner lider olmanın önemini ve şirketlerin ayakta kalabilmesi için tüm yönetim faaliyetlerini dijitale döndürmesi gerekiyor” diyerek değişimin şirketler için ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

Ayşe Topaloğlu Başan, değişime liderlik ederken, önceliklerin neler olması gerektiğine değinirken mevcut ortamdan farklı stratejiler geliştirmeyi, şirketlerin yeni vizyonlar belirleyerek onlara yüksek karlı ve büyüme fırsatlarıyla birlikte yeni pazar alanları yaratacağını söyledi.

Vizyoner Liderlik ve Değişimi Yönetmek webinarının son bölümünde katılımcılardan gelen soruları cevaplayan Ayşe Topaloğlu Başan, eğitimin sonunda webinarın düzenlenmesini sağlayan başta BTSO Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine, Akademi Müdürü Zafer Cengiz’e ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti. Webinar BTSO You Tube kanalından da izlenebilir.  BTSO Akademi Müdürü Zafer Cengiz’in eğitmene ve katılımcılara teşekkür konuşmasıyla Vizyoner Liderlik ve Değişimi Yönetmek webinarı sona erdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!