Çanakkale
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Boksör olan sevgilisi tarafından öldürülmüştü! Zeynep cinayetinde yeni büyüme

Boksör olan sevgilisi tarafından öldürülmüştü! Zeynep cinayetinde yeni büyüme
Muğla'da, milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu (26) tarafından dövülüp, göğsünden bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar (25) cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Şenpınar'ın, öldürülmeden 2 hafta önce polis merkezine giderek sevgilisi Kemaloğlu tarafından şiddet gördüğü için şikayetçi olduğu, ertesi gün ise şikayetini geri çektiği ortaya çıktı.

Vaka, geçen pazar günü sabah 05.30 sıralarında Menteşe ilçesinin Kötekli Mahallesi'nde alana geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Hocalığı Bölümü'nden geçen sene mezun olan Zeynep Şenpınar ile erkek dostu Selim Ahmet Kemaloğlu arasında meçhul sebeple çıkan tartışma kısa zamanda münazaraya dönüştü.

Ulusal boksör olduğu bilinen Selim Ahmet Kemaloğlu, münakaşa sırasında mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Şenpınar'ı vurup, göğsünden bıçakladı. Ardından da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sevk edilen sıhhat takımları, genç kızın hayatını yitirdiğini tanımladı. Kendine de bıçakla hasar veren Selim Ahmet Kemaloğlu, polis himayesinde ambulansla sağlık kurumuna kaldırıldı. Kemaloğlu'nun yoğun bakım servisindeki rehabilitasyonunun ardından nezaretine alınacağı belirtildi. Vaka yerinde yapılan tahlilin ardından Zeynep Şenpınar'ın cansız vücudu, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

DOSTUNA ATTIĞI İLETİ ORTAYA ÇIKTI

Zeynep Şenpınar'ın bir dostuna, "Ahmet’le net bir biçimde bitti. 1 aydır hiçbir biçimde birbirimizle ilgimiz yok. Ben yalnızca fazla alışkanlığın verdiği yeisi yaşıyorum. Koşuldu belki de" iletiyi attığı ortaya çıktı.

CİNAYETİN ARDINDAN TWEET ATMIŞ

Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ise cinayetin hemen ardından kendisine ait sosyal medya hesabından "İki cana kıydınız, gözünüz aydın" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

'DAVACI OLDUKTAN BİR GÜN SONRA GERİ SÜRÜKLEMİŞ'

Bu arada cinayetle alakalı vicdan burkan ayrıntı ortaya çıktı. Şenpınar'ın cinayetten 2 hafta evvel Kemaloğlu'ndan şiddet görmesi sebebiyle polis merkezine giderek davacı olduğu, Kemaloğlu'na 15 gün konuttan uzaklaştırma cezası verilmesi üzerine ertesi gün şikayetini geri sürüklediği bilindi.

'BUGÜN BUNU YAPAN YARIN DAHA AŞIRISINI YAPAR DİYE UYARMIŞTIK'

Zeynep Şenpınar'ın bir dostunun öğretim azasına, "Öğretmenim şu an Muğla’da değilim. 2 hafta evvel dayak yediğini, polise gidip uzaklaştırma verdirttiğini ama ertesi gün gidip kaldırttığını anlatmıştı. Bu kız ile çocuk uzun müddettir birlikte. Çocuk bu kızı dostundan ayırıp bodrum katta konut yakalıyor. Sonra bu kız hep orda yasamaya başlıyor. Kirasına filan da takviyeci olmamış. Hep münakaşa ediyorlarmış. Zati 2 hafta evvel kız dayak yiyor suratı gözü tanınmaz hale geliyor. Bayılıp sağlık kurumuna gidiyor ama dayak yediği gün imdat diye haykırmasına karşın konut sahibi filan vakaya karışmıyor. Bize de bu hadiseyi suratı iyileştikten sonra anlatıyor. Kendisini 'Bugün bunu yapan yarın daha aşırısını yapar' diye uyarmıştık ama dinletemedik. Hatta başka yerde kalmasını söyledik. Bugün de bu acı haberi aldık” iletiyi attığı ortaya çıktı.

DHA

GÜNÜN EHEMMİYETLİ HABERLERİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!