Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Bilekteki çizgilerin anlamı nedir?

Bilekteki çizgilerin anlamı nedir?
Günümüzde el falı aktif olarak uygulanan bir sanattır. Elleri okumanın en kolay yollarından biri, avucunuzun içinde bile değil, bileğinizdedir ...

Günümüzde el falı aktif olarak uygulanan bir sanattır. Elleri okumanın en kolay yollarından biri, avucunuzun içinde bile değil, bileğinizdedir. Ellerde tuhaf bilezikler-çizgiler var. Ne kadar çok satır olursa, bir kişinin o kadar uzun yaşayacağına inanılmaktadır.

Çoğu zaman 2-3 satır vardır, ancak bazen 4. Her birinin kendi anlamı vardır ve bir kişinin hayatından önemli şeyleri anlatabilir. Ve ilk satırın yardımıyla sağlık sorunlarını fark edebilirsiniz.

İŞTE BİLEĞİNİZDEKİ SATIRLARIN YADA ÇİZGİLERİN ANLAMI

Öncelikle bileklerdeki çizgiler yada faldaki adı ile satırlar insan sağlığını anlatan en önemli göstergedir. Sürekli ve net ise her şey yolunda demektir. Görmesi zorsa ve kırılmışsa, bu kişinin zayıf yönlerini gösterir.



BİLEKLERİNİZ SAĞLIĞINIZ İÇİN NE DİYOR?

Cinsiyet farkı da var. Kadınlarda bu çizgi kırılırsa, bu, örneğin gebe kalma ile jinekolojik problemler anlamına gelebilir. Erkeklerde bunlar prostat veya üreme sistemi ile ilgili problemlerdir.

BİLEKLERİNİZ HAYATINIZ HAKKINDA NE DİYOR?

Bu çizgiler zenginlik seviyesini ölçer. Sağlam, net ise, o zaman bir kişi parlak ve müreffeh bir gelecek alacaktır. Ama bilek çizgileri kesikse kişinin yaşamı boyunca inişler çıkışlar yaşayacağı anlamına gelir. Kesik çizgiler tam rahatladım derken yeniden sıkıntıya girecek çok sıkıştım derken de rahatlayacak. r.

BİLEK ÇİZGİLERİ YAŞADIĞINIZ TOPLULUKTAKİ GÜÇ DURUMUNUZU DA YANSITIR

bu çizgi, sahip olacağınız güç seviyesini gösterir. Yine, çizgi ne kadar iyi görünürse sonuç o kadar iyi olur. Açık ve sürekli ise, çok etkili bir insan olacaksınız.



BİLEK ÇİZGİLERİ KAÇ YIL YAŞAYACAĞINIZI DA SÖYLER

Üç çizginin varlığı, bir kişinin 69 ila 84 yıl yaşayacağını garanti eder. Ama iki çizgi daha kısa bir hayatı işaret ederken tek çizgi de genç ölümü açıklıyor.

BİLEĞİNİZDE DÖRT ÇİZGİ VARSA

Tüm satırların en nadiri. Üçüncüye paralel çalışır, bu nedenle onunla bağlantılıdır. Böyle bir çizginin varlığı, sadece güce sahip olmayacağınız, aynı zamanda hayatta her zaman sonsuza kadar sizinle olacak gerçekten istikrarlı bir konuma sahip olacağınız anlamına gelir. 4. sıraya sahip olanlar 84 yıl yaşayacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!