Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Batuflex 2022 turnesi başlıyor!

Batuflex 2022 turnesi başlıyor!
2021 Eylül, Ekim aylarında turnesi çıkıp, tüm konserlerini sold out çıkan Batuflex, Mayıs ayıyla beraber 2022 turnesine de başlıyor.

2021 Eylül, Ekim aylarında turnesi çıkıp, tüm konserlerini sold out çıkan Batuflex, Mayıs ayıyla beraber 2022 turnesine de başlıyor.

5-6 Mayıs Kıbrıs konserleriyle beraber dinleyiciyle buluşan Batuhan Uzunkol (Batuflex), CampusTeam Menajerlik şirketinin takvimine göre 11 Mayıs Tekirdağ, 13 Mayıs Eskişehir, 21 Mayıs İstanbul, 30 Mayıs Isparta, 3 Haziran Kuşadası, 16 Haziran Ankara ve 22 Haziran Bodrum konserleriyle beraber turnesinin ilk çeyreğini tamamlayacak.

Şubat ayında çıkardığı Paranoya düetiyle dinleyicileriyle buluşan Batuflex, sadece Spotify müzik platformunda toplam 358 milyon dinlenmeye ulaşmıştır.

Batuflex’in, Ekim ayı itibariyle Avrupa konserlerine de başlayacağı ulaştığımız bilgiler arasındadır.

BATUHAN UZUNKOL (BATUFLEX) KİMDİR?

Batuhan UZUNKOL veya hepimizin bildiği adıyla Batuflex 1999 İstanbul, Esenler’de doğdu. Türk rap sanatçısı ve söz yazarıdır. Müziğe ve ritme ilgisini küçük yaşlardan itibaren gösteren Batuhan Uzunkol ilkokula başladığında ilk amatör şarkı sözlerini yazmaya başlamış ailesinin ve çevresinin ilgisini toplamaya başlamıştır. Küçük yaşlarda bir dönem futbola merak salıp, yerel bir takımda lisanslı futbolculuk yapmış olsa da Batuhan Uzunkol için rap müziğe kıyasla, futbol hiçbir zamanda hayatının merkezinde olamamıştır. Gelecekte Batuflex olacak isminin temelini henüz daha 12 yaşındayken 2011 senesinde atmaya başlamıştır. Batuhan Uzunkol ilk amatör şarkısını 2011 yılında kayda almıştır.

Çevresinden aldığı olumlu tepkiler ve çocukluğundan itibaren içinde büyüyen rap aşkı, bir yandan da Avrupa özellikle Almanya ve Fransız rap esintileriyle de birleşince Batuhan Uzunkol için artık rap üzerine odaklanma vakti gelmişti. Gelecekte herkesin Batuflex olarak tanıyacağı ve kendi özel dinleyici kitlesinin de oluşacağı adımlar çok geçmeden Batuhan Uzunkol tarafından atılmaya başlanmıştı. Yıl 2019’u gösterdiğinde Batuhan Uzunkol artık Batuflex olmuş ve ilk profesyonel kaydı olan, aynı zamanda tüm dijital platformlarda yayımlanan ”Yükselmemi İstemezler” teklisiyle beraber profesyonel rap camiasına adımını atmış ve Batuflex ismini duyurmuştur.

Batuflex, 2019 ”Yükselmemi İstemezler” teklisiyle sağlam bir kariyer başlangıcı yapıp, ATM, Kafa Roket, Amcalar Geldiğinde parçalarıyla beraber kitlesini kazanmış ve rap camiasında yerini sağlamlaştırmıştır. Batuflex ayrıca Uzi ve Lvbel C5 düetleriyle beraber rap camiasının diğer dinleyicilerine de hitap etmiştir.

2021 yılında çıkardığı ”Dalga” teklisi sadece Batuflex’i Spotify müzik platformunda 50 milyon kez dinletmiş, ”Ralli” şarkısıyla beraber bir 67 milyon dinlenme daha almıştır. Yaptığı çıkışlar ve dinlenmeleriyle beraber 2021 Altın Kelebek En İyi Rap Sanatçısı ödülüne aday gösterilmiştir.

Batuflex Nisan 2022 itibariyle sadece Spotify müzik platformunda toplam 350 milyondan fazla dinlenmeye ulaşmıştır.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!