Çanakkale
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Batman Başkanvekili Hulusi Şahin: "Hem hizmet ettik hem borç ödedik"

Batman Başkanvekili Hulusi Şahin: "Hem hizmet ettik hem borç ödedik"
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, 2021 yılının ilk röportajında, "Hem hizmet ettik hem borç ödedik” ifadelerini kullandı.

Batman’a ilk atandığı günden beri ilin ve halkının en güzel hizmetleri fazlasıyla hak ettiğini söylediğini hatırlatan Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin “ Çünkü Batman gerçekten modern, huzurlu ve önü açık bir şehir. İnsanları da son derece mert ve misafirperver. Onun için imkânlarımız ve yetkimiz dâhilinde görev yaptığım süre boyunca Batman'a ve halkına hizmet etmeye çalıştım, çalışmaya da devam edeceğim” dedi.

“BELEDİYE BİZİM DÖNEMİMİZDE HEM HİZMET ÜRETTİ HEM BORÇ ÖDEDİ”

Belediyedeki göreviyle ilgili açıklama yapan Şahin,  “Devlet büyüklerimizin talimatıyla belediye başkanvekili olarak görevlendirildim. Yaklaşık 9 aydır bu görevi yürütüyorum. Bu süre zarfında İller Bankası'ndan yapılan kesintilere rağmen hem alt ve üst yapı hizmetlerimizi yaptık hem de belediyenin yaklaşık 150 milyon lira borcunu ödedik. Harcadığımız her kuruşun halkın parası olduğunu kendimize şiar edindik. Yaptığımız her hizmeti de en uygun fiyatla ve en kaliteli bir şekilde gerçekleştirdik. Belediyenin yani halkın parasını terör örgütlerine aktarmadığınız sürece ve doğru yere harcadığınız zaman, inanın bu kent her alanda hak ettiği yerlere çok daha hızlı bir şekilde gelecektir” dedi.

“İMARA AÇTIĞIMIZ ALANLAR, ŞEHRİ RAHATLATACAKTIR”

İlin önemli sorunlarından biri olan imar konusuna değinen Şahin, “Batman'ımızın maalesef yıllardan beri çözülmeyen imar sorununa kısmen de olsa çözüm bulduk. Farklı alanlarda açtığımız imarlarla, kent merkezindeki sıkışıklığı rahatlattık. Bu kentin çok geniş ve kapsamlı bir imar planına ihtiyacı var. Çalışmalarımızı da ona göre yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

“BU GÜZEL KENTE HERKES SAHİP ÇIKMALI”

Görev süresine dikkat çekerek  Batman halkına mesaj veren Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin “Bizler bugün varız, yarın yokuz. Bu şehrin dinamikleri olan siyasileri, bürokratları, iş dünyası, STK’ları, basını, kısacası bu şehre değer veren ve katkı sağlayan herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması lazım. Çünkü Batman konumu itibariyle de son derece stratejik bir yer. Önü açık ve gelişmeyi sağlayacak bir potansiyeli var. Batman’ın ileride bir Gaziantep gibi ya da diğer modern diğer büyük şehirler gibi olacağına olan inancım da tamdır” dedi.

“DURUMA GÖRE KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİNE BAŞLAYACAĞIZ”

Pandemi sürecinin sona ermesi ve COVID-19 salgınının azalması durumunda Batman'da kültür sanat etkinliklerine başlayacaklarını belirten Hulusi Şahin; “Genç ve dinamik bir nüfusa sahibiz. Gençlerimizin istek ve taleplerini yakinen biliyoruz. Allah’ın izniyle bu yıl bu zor süreci atlattığımız zaman ilimizde birçok alanda kültür ve sanat etkinliklerine ağırlık vereceğiz. Süreç normalleşirse birçok illerde yapılan fuar ve tanıtım günlerine katılım sağlayacağız. Batmanımızı her alanda ne kadar güvenilir, yaşanılabilir ve huzurlu bir kent olduğunu tanıtmalarla tüm Türkiye’ye anlatacağız” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!