Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları
Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları
01Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

Spor yazarları, Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 yendiği maçı değerlendirdi...

02Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"SAĞLAM VE KALİTELİ KADRO DERİNLİĞİ"

ŞANSAL BÜYÜKA: İlk maç yazmıştım, gene yazayım… Galatasaray oyuncu değiştiriyor, önce Linnes girdi, Saracchi’yi aratmadı… Sonra giren isimler Etebo, Babel, Diagne ve Ömer Bayram… Böyle sağlam ve kaliteli kadro derinliği olan bir takım Galatasaray… Maç oynanmadan kazanılmaz denir… Oysa birinci hafta sonunda Galatasaray’ın kazanacağı çok belliydi… Galatasaray çalışarak, ilk hafta oyununun üstüne koyarak, Marcao, Belhanda ve Taylan’ı göz kamaştırır gibi oynatarak, hoca katkısını sahaya koyarak, kalitesinin ve çalışkanlığının sonucunu alarak ikinci zafer haftasını yaşadı...

03Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"TAYLAN AHTAPOT GİBİ"

AHMET ÇAKAR: Galatasaray, dün gece özellikle ilk yarıda son şampiyon Başakşehir'i sahadan sildi. Bazı oyuncular çok toparlamış. Örneğin Marcao… Çok iyi oynadı. Luyindama da maç eksikliğini giderince belki de Türkiye'nin en güçlü defans göbeği onlar olacak. Taylan dün gece sahanın yıldızı oldu. Ahtapot gibi. Çok güçlü, devamlılığı var, az da pozisyon hatası yapıyor. Belhanda, Feghouli iyiler. Hele hele Arda, fizik olarak hazır hale geldiğinde belki de bu seneye damgasını vuracak.

04Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

AHMET ÇAKAR: Aslında G.Saray, pandemi öncesinde de çok iyi duruma gelmişti ama salgın onları bitirdi… Bugün oynanacak F.Bahçe maçını seyrettikten sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; şu an Türkiye'nin en hazırı ve kadro kalitesi en genişi G.Saray! Düşünebiliyor musunuz… Babel ve Diagne ilk 11 oyuncusu değil. Ama bunlar başka takımda olsa, ilk 11'e ilk koyulacak oyuncular.

05Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"HAKEM KÖTÜ MAÇ YÖNETTİ"

AHMET ÇAKAR: Gelelim hakeme… Kötü bir maç yönetti. Verdiği penaltı, VAR daveti ile çalındı. Penaltı değil! Neden değil? Çünkü Luyindama ile Demba Ba kafaya çıkıyor, Demba Ba'nın kolu doğal konumunda ve top Luyindama'nın kafasından sekip kola çarpıyor. Bence penaltı yanlış. Ama bu penaltı için VAR daveti olurken neden ilk yarıda Luyindama'nın Demba Ba'ya son adam olarak yaptığı faulde kırmızı kart için davet etmiyor? İnanılır gibi değil.

06Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"HAKEM GÖRDÜĞÜNÜ ÇALMAYA ÇALIŞTI"

ERMAN TOROĞLU: Güzel bir maç oldu. İki tarafın da hataları vardı, daha az hata yapan kazandı. İki takımın da kadrosu belli oyunculardan kurulu yani belli oyun sistemleri var, çok fazla yeni oyuncu yok, birbirlerini tanıyan isimler. Zaten iki haftaya baktığımızda kimler şampiyonluğa oynar belli… G.Saray, Fenerbahçe, Başakşehir'i sayabiliriz. G.Saray'ın diğerlerine göre bir avantajı var; hazır iki tane santrforu var. Şu anda diğerlerinde bu yok. Başakşehir'de Demba Ba var. Ama o da etkili değil.

07Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

ERMAN TOROĞLU: Demba Ba öyle bir penaltı yaptı ki son derece hatalı. Vuramadıysan bırak. Ne gerek var elle oynamaya? Genç hakem Atilla Karaoğlan iki tarafa da belli oranda yaklaştı. Art niyetli davranmadı. Kafasında farklı şeyler yoktu, gördüğünü çalmaya çalıştı. Genç hakemlere ihtiyacımız var.

 

08Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

ERMAN TOROĞLU: G.Saray'ın orta sahası çabuk hareket edebilse farkı açabilirdi. Belhanda ile Arda çalışıyorlar ama bir yere kadar. Taylan müthiş iş yapıyor. Hani lastik patlar da yapıştırır kullanırız ya her tarafa o koşuyor. Falcao ilk yarı çok yalnız kaldı. İstediği topları alamadı. Ama Diagne girdi, G.Saray'ın orta alanı da çıkmaya başladı. Yani şu net: Diagne-Falcao ikilisi bir teknik adam için şans. G.Saray belki de ileride büyük rakibi olacağı birisini 3 puan geriye attı. Oynadıkları toptan kendileri de keyif aldılar.

 

09Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"DEMBA BA PENALTIYI HEDİYE ETTİ"

ÖMER ÜRÜNDÜL: Benim yeri geldikçe vurguladığım bir konu var; kaleye gelen duran toplarda yardıma gelen santrforlar her zaman tehlikelidir. Demba Ba, adeta penaltıyı hediye etti. Tabii ki, bu golden sonra avantajı yakalayan G.Saray, riski azaltarak oyunu kontrol edip hücum girişimleri yaptı. İlk yarıda kontrol tamamen ellerindeydi. Başakşehir Luyindama'nın hediyesiyle iki pozisyon buldu ama değerlendiremedi

10Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"YILIN TRANSFERİ TAYLAN"

ÖMER ÜRÜNDÜL: G.Saray çok önemli 3 puan aldı ve de moral depoladı. Bana göre bu senenin en büyük transferi Taylan. Bunun yanında da keşke her hocanın Linnes gibi kulübede bir profesyoneli olsa. Sahanın en iyisi ise Marcao'ydu. Sağ bek Omar hücumlarda görünmedi ama kendi görev yerinden de rakibe hiçbir tehlikeli atak şansı tanımadı. Luyindama bazı hatalar yaptı ama Marcao ile birlikte üstün fizik güçleri Demba Ba ile Crivelli'ye ağır geldi. G.Saray'da kaleci Fatih başarısını da göz ardı etmemek gerekiyor. Başakşehir, sezona hazır başlamadı. Geçen haftaki Hatay maçında bu zaten belliydi. Eğer çok kuvvetli ve deparlı bir santrfor transfer edemezlerse eldekilerle iki kulvarı götüremezler.

11Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"MARCAO SATILMAMALI"

LEVENT TÜZEMEN: Başakşehirli ve Galatasaraylı oyuncular futbol oynamayı tercih edince mücadelesi yüksek, kıran kırana bir maç izledik. Kadro istikrarı adına Fatih Terim, Gaziantep'i yenen takımı bozmadı ve doğru yaptı. Çünkü yeni oyuncuların istikrar adına her zaman birbirleri ile oynama alışkanlığına ihtiyacı vardır. Demba Ba'nın yaptığı penaltı sonrası oyunun direksiyonunun başına Galatasaray oturdu. Başakşehirli oyunculara topu kullanacak geniş alan bırakmadılar. Önde yapılan baskı ve ilk toplara müdahale etme isteği Galatasaraylı oyuncuların maçta üstünlüğü ele geçirmelerini sağladı. Başakşehir'in yakaladığı pozisyonlar Galatasaraylı oyuncuların bireysel hatalarından kaynaklandı.

12Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

LEVENT TÜZEMEN: Luyindama çok güçlü bir stoper ama laubaliliği bırakmalı. Terim'in sisteminin şifrelerinden biri olan Marcao'yu Galatasaray yarışta kalmak istiyorsa satmamalı. Bu iki oyuncu geriden akıllı top kullanıyorlar. Özellikle Marcao kademelere doğru giriyor. Başakşehir gibi gövdeli orta sahaya rağmen tek Taylan ile mücadele etmek yürekli bir davranıştı. Eğer Feghouli ve Arda biraz daha fiziksel olarak güçlü olsaydı Galatasaray skoru erken arttırabilirdi.

13Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

LEVENT TÜZEMEN: Okan Buruk'un çift forvete dönmesi Galatasaray'da bir sarsıntı yaratsa da Terim'in biri zorunluluktan olmak üzere yaptığı 4 değişiklik tam bir nokta atışı idi. Falcao, Arda ve Feghouli yorulmuşlardı, Babel,Diagne ve Etebo Galatasaray'a dinamizm kazandırdı. Özellikle Belhanda'nın attığı golde Diagne ve Babel'in payı çok büyüktü. Terim'in, Galatasaray'da yeniden oluşturduğu sistem hazırlık maçları dahil her 90 dakika daha iyiye giderek çalışıyor. Uzun lig maratonunda kulübesi zengin olan ayakta kalacak. Galatasaray'ın sadece oyunu ve sistemi parlamıyor, kulübesi de ışıldıyor. Son sözüm Taylan Antalyalı'ya... Tırnakları ile formayı kapan Taylan'ın çalışkanlığını alkışlıyorum…

 

14Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"LUYINDAMA GERÇEK BİR SAVAŞÇI"

REHA KAPSAL: Galatasaray'ın özelikle bu orta saha ve hücumda 6 tane ofansif futbolcuyla oynaması topa sahip olmasını sağladı. Atak sonlandırmaları ve taktik faulleri yerinde yaparak bu hücumcu oyuncuları gereksiz yere geriye topsuz koşu yapmadı. Böylece fiziksel olarak düşüş de yaşamamalarına neden oldu. Fatih Öztürk gün geçtikçe takıma daha çok ısınıyor. Omar ve Saracchi dengeli ve hatasız oynuyorlar. Marcao savunmanın lideri ve aklı. Luyindama maç eksiğine rağmen her geçen gün iyiye giden bir performans sergiliyor ve gerçek bir savaşçı. Taylan orta sahanın dinamizmi.

15Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

REHA KAPSAL: Belhanda geçtiğimiz sezonlardan çok farklı. Daha istekli ve kalitesini de her geçen gün üst seviyelere çekiyor. Emre Kılınç takımın jokeri. Arda ile çok iyi ikili oyunlar oynuyorlar. Arda Turan takımın saha içi lideri ve yönlendiricisi. Fatih Terim'in de saha içindeki yardımcısı. Feghouli iyi niyetli. Geçtiğimiz sezonlara göre sezon başlangıcı daha iyiye gidiyor. Falcao klas ve gol attıkça öz güveni de artıyor. Bununla beraber Fatih hocanın doğru zamanda doğru oyuncu değişiklikleri de geldi. Giren oyuncular takımın seviyesini düşürmedikleri gibi daha üst seviyeye de çekti. Bu Galatasaray'ın ikinci golü bulmasına neden oldu. Harika bir gol hazırlanışı ve bitirilişi sarı-kırmızılılardan geldi ve tam usta işiydi.

 

16Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

REHA KAPSAL: Tabii ki bu takıma bu oyunu oynatan, geçtiğimiz sezonlara göre dış etkenle uğraşmayan Fatih Terim'in de formunun her geçen gün daha iyiye gittiğini söyleyebiliriz. Sarı-kırmızılılar, lig ve Avrupa Ligi'nde aldıkları galibiyetlerle sezon başından kazanma alışkanlığını yakaladılar. Bu da bir takımın öz güveni ve cesareti için çok önemli.

 

17Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları18Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları19Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları20Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları21Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

başakşehir - galatasaray maçıyazar yorumlarıGÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİRöportajlar, insan hikayeleri, belgeseller… Binlercesi YouTube kanalımızda.Habertürk Whatsapp Hattı

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!GÖNDER 01Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

Spor yazarları, Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 yendiği maçı değerlendirdi...

02Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"SAĞLAM VE KALİTELİ KADRO DERİNLİĞİ"

ŞANSAL BÜYÜKA: İlk maç yazmıştım, gene yazayım… Galatasaray oyuncu değiştiriyor, önce Linnes girdi, Saracchi’yi aratmadı… Sonra giren isimler Etebo, Babel, Diagne ve Ömer Bayram… Böyle sağlam ve kaliteli kadro derinliği olan bir takım Galatasaray… Maç oynanmadan kazanılmaz denir… Oysa birinci hafta sonunda Galatasaray’ın kazanacağı çok belliydi… Galatasaray çalışarak, ilk hafta oyununun üstüne koyarak, Marcao, Belhanda ve Taylan’ı göz kamaştırır gibi oynatarak, hoca katkısını sahaya koyarak, kalitesinin ve çalışkanlığının sonucunu alarak ikinci zafer haftasını yaşadı...

03Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"TAYLAN AHTAPOT GİBİ"

AHMET ÇAKAR: Galatasaray, dün gece özellikle ilk yarıda son şampiyon Başakşehir'i sahadan sildi. Bazı oyuncular çok toparlamış. Örneğin Marcao… Çok iyi oynadı. Luyindama da maç eksikliğini giderince belki de Türkiye'nin en güçlü defans göbeği onlar olacak. Taylan dün gece sahanın yıldızı oldu. Ahtapot gibi. Çok güçlü, devamlılığı var, az da pozisyon hatası yapıyor. Belhanda, Feghouli iyiler. Hele hele Arda, fizik olarak hazır hale geldiğinde belki de bu seneye damgasını vuracak.

04Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

AHMET ÇAKAR: Aslında G.Saray, pandemi öncesinde de çok iyi duruma gelmişti ama salgın onları bitirdi… Bugün oynanacak F.Bahçe maçını seyrettikten sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; şu an Türkiye'nin en hazırı ve kadro kalitesi en genişi G.Saray! Düşünebiliyor musunuz… Babel ve Diagne ilk 11 oyuncusu değil. Ama bunlar başka takımda olsa, ilk 11'e ilk koyulacak oyuncular.

05Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"HAKEM KÖTÜ MAÇ YÖNETTİ"

AHMET ÇAKAR: Gelelim hakeme… Kötü bir maç yönetti. Verdiği penaltı, VAR daveti ile çalındı. Penaltı değil! Neden değil? Çünkü Luyindama ile Demba Ba kafaya çıkıyor, Demba Ba'nın kolu doğal konumunda ve top Luyindama'nın kafasından sekip kola çarpıyor. Bence penaltı yanlış. Ama bu penaltı için VAR daveti olurken neden ilk yarıda Luyindama'nın Demba Ba'ya son adam olarak yaptığı faulde kırmızı kart için davet etmiyor? İnanılır gibi değil.

06Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"HAKEM GÖRDÜĞÜNÜ ÇALMAYA ÇALIŞTI"

ERMAN TOROĞLU: Güzel bir maç oldu. İki tarafın da hataları vardı, daha az hata yapan kazandı. İki takımın da kadrosu belli oyunculardan kurulu yani belli oyun sistemleri var, çok fazla yeni oyuncu yok, birbirlerini tanıyan isimler. Zaten iki haftaya baktığımızda kimler şampiyonluğa oynar belli… G.Saray, Fenerbahçe, Başakşehir'i sayabiliriz. G.Saray'ın diğerlerine göre bir avantajı var; hazır iki tane santrforu var. Şu anda diğerlerinde bu yok. Başakşehir'de Demba Ba var. Ama o da etkili değil.

07Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

ERMAN TOROĞLU: Demba Ba öyle bir penaltı yaptı ki son derece hatalı. Vuramadıysan bırak. Ne gerek var elle oynamaya? Genç hakem Atilla Karaoğlan iki tarafa da belli oranda yaklaştı. Art niyetli davranmadı. Kafasında farklı şeyler yoktu, gördüğünü çalmaya çalıştı. Genç hakemlere ihtiyacımız var.

 

08Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

ERMAN TOROĞLU: G.Saray'ın orta sahası çabuk hareket edebilse farkı açabilirdi. Belhanda ile Arda çalışıyorlar ama bir yere kadar. Taylan müthiş iş yapıyor. Hani lastik patlar da yapıştırır kullanırız ya her tarafa o koşuyor. Falcao ilk yarı çok yalnız kaldı. İstediği topları alamadı. Ama Diagne girdi, G.Saray'ın orta alanı da çıkmaya başladı. Yani şu net: Diagne-Falcao ikilisi bir teknik adam için şans. G.Saray belki de ileride büyük rakibi olacağı birisini 3 puan geriye attı. Oynadıkları toptan kendileri de keyif aldılar.

 

09Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"DEMBA BA PENALTIYI HEDİYE ETTİ"

ÖMER ÜRÜNDÜL: Benim yeri geldikçe vurguladığım bir konu var; kaleye gelen duran toplarda yardıma gelen santrforlar her zaman tehlikelidir. Demba Ba, adeta penaltıyı hediye etti. Tabii ki, bu golden sonra avantajı yakalayan G.Saray, riski azaltarak oyunu kontrol edip hücum girişimleri yaptı. İlk yarıda kontrol tamamen ellerindeydi. Başakşehir Luyindama'nın hediyesiyle iki pozisyon buldu ama değerlendiremedi

10Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"YILIN TRANSFERİ TAYLAN"

ÖMER ÜRÜNDÜL: G.Saray çok önemli 3 puan aldı ve de moral depoladı. Bana göre bu senenin en büyük transferi Taylan. Bunun yanında da keşke her hocanın Linnes gibi kulübede bir profesyoneli olsa. Sahanın en iyisi ise Marcao'ydu. Sağ bek Omar hücumlarda görünmedi ama kendi görev yerinden de rakibe hiçbir tehlikeli atak şansı tanımadı. Luyindama bazı hatalar yaptı ama Marcao ile birlikte üstün fizik güçleri Demba Ba ile Crivelli'ye ağır geldi. G.Saray'da kaleci Fatih başarısını da göz ardı etmemek gerekiyor. Başakşehir, sezona hazır başlamadı. Geçen haftaki Hatay maçında bu zaten belliydi. Eğer çok kuvvetli ve deparlı bir santrfor transfer edemezlerse eldekilerle iki kulvarı götüremezler.

11Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"MARCAO SATILMAMALI"

LEVENT TÜZEMEN: Başakşehirli ve Galatasaraylı oyuncular futbol oynamayı tercih edince mücadelesi yüksek, kıran kırana bir maç izledik. Kadro istikrarı adına Fatih Terim, Gaziantep'i yenen takımı bozmadı ve doğru yaptı. Çünkü yeni oyuncuların istikrar adına her zaman birbirleri ile oynama alışkanlığına ihtiyacı vardır. Demba Ba'nın yaptığı penaltı sonrası oyunun direksiyonunun başına Galatasaray oturdu. Başakşehirli oyunculara topu kullanacak geniş alan bırakmadılar. Önde yapılan baskı ve ilk toplara müdahale etme isteği Galatasaraylı oyuncuların maçta üstünlüğü ele geçirmelerini sağladı. Başakşehir'in yakaladığı pozisyonlar Galatasaraylı oyuncuların bireysel hatalarından kaynaklandı.

12Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

LEVENT TÜZEMEN: Luyindama çok güçlü bir stoper ama laubaliliği bırakmalı. Terim'in sisteminin şifrelerinden biri olan Marcao'yu Galatasaray yarışta kalmak istiyorsa satmamalı. Bu iki oyuncu geriden akıllı top kullanıyorlar. Özellikle Marcao kademelere doğru giriyor. Başakşehir gibi gövdeli orta sahaya rağmen tek Taylan ile mücadele etmek yürekli bir davranıştı. Eğer Feghouli ve Arda biraz daha fiziksel olarak güçlü olsaydı Galatasaray skoru erken arttırabilirdi.

13Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

LEVENT TÜZEMEN: Okan Buruk'un çift forvete dönmesi Galatasaray'da bir sarsıntı yaratsa da Terim'in biri zorunluluktan olmak üzere yaptığı 4 değişiklik tam bir nokta atışı idi. Falcao, Arda ve Feghouli yorulmuşlardı, Babel,Diagne ve Etebo Galatasaray'a dinamizm kazandırdı. Özellikle Belhanda'nın attığı golde Diagne ve Babel'in payı çok büyüktü. Terim'in, Galatasaray'da yeniden oluşturduğu sistem hazırlık maçları dahil her 90 dakika daha iyiye giderek çalışıyor. Uzun lig maratonunda kulübesi zengin olan ayakta kalacak. Galatasaray'ın sadece oyunu ve sistemi parlamıyor, kulübesi de ışıldıyor. Son sözüm Taylan Antalyalı'ya... Tırnakları ile formayı kapan Taylan'ın çalışkanlığını alkışlıyorum…

 

14Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

"LUYINDAMA GERÇEK BİR SAVAŞÇI"

REHA KAPSAL: Galatasaray'ın özelikle bu orta saha ve hücumda 6 tane ofansif futbolcuyla oynaması topa sahip olmasını sağladı. Atak sonlandırmaları ve taktik faulleri yerinde yaparak bu hücumcu oyuncuları gereksiz yere geriye topsuz koşu yapmadı. Böylece fiziksel olarak düşüş de yaşamamalarına neden oldu. Fatih Öztürk gün geçtikçe takıma daha çok ısınıyor. Omar ve Saracchi dengeli ve hatasız oynuyorlar. Marcao savunmanın lideri ve aklı. Luyindama maç eksiğine rağmen her geçen gün iyiye giden bir performans sergiliyor ve gerçek bir savaşçı. Taylan orta sahanın dinamizmi.

15Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

REHA KAPSAL: Belhanda geçtiğimiz sezonlardan çok farklı. Daha istekli ve kalitesini de her geçen gün üst seviyelere çekiyor. Emre Kılınç takımın jokeri. Arda ile çok iyi ikili oyunlar oynuyorlar. Arda Turan takımın saha içi lideri ve yönlendiricisi. Fatih Terim'in de saha içindeki yardımcısı. Feghouli iyi niyetli. Geçtiğimiz sezonlara göre sezon başlangıcı daha iyiye gidiyor. Falcao klas ve gol attıkça öz güveni de artıyor. Bununla beraber Fatih hocanın doğru zamanda doğru oyuncu değişiklikleri de geldi. Giren oyuncular takımın seviyesini düşürmedikleri gibi daha üst seviyeye de çekti. Bu Galatasaray'ın ikinci golü bulmasına neden oldu. Harika bir gol hazırlanışı ve bitirilişi sarı-kırmızılılardan geldi ve tam usta işiydi.

 

16Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

REHA KAPSAL: Tabii ki bu takıma bu oyunu oynatan, geçtiğimiz sezonlara göre dış etkenle uğraşmayan Fatih Terim'in de formunun her geçen gün daha iyiye gittiğini söyleyebiliriz. Sarı-kırmızılılar, lig ve Avrupa Ligi'nde aldıkları galibiyetlerle sezon başından kazanma alışkanlığını yakaladılar. Bu da bir takımın öz güveni ve cesareti için çok önemli.

 

17Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları18Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları19Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları20Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları21Başakşehir - Galatasaray maçı yazar yorumları

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!