Çanakkale
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Aydın Doğan Vakfı başarılı öğrencileri 19 Mayıs haftasında İstanbul’da ağırladı

Aydın Doğan Vakfı başarılı öğrencileri 19 Mayıs haftasında İstanbul’da ağırladı
Baba Beni Okula Gönder seferberliği kapsamında yaptırılan yurtlarda kalan 36 başarılı kız öğrenci, Vakfın konuğu olarak ‘Başarı Bizi İstanbul’a Götürüyor’ etkinliğine katılıyor.

Baba Beni Okula Gönder seferberliği kapsamında yaptırılan yurtlarda kalan 36 başarılı kız öğrenci, Vakfın konuğu olarak ‘Başarı Bizi İstanbul’a Götürüyor’ etkinliğine katılıyor.

İSTANBUL İGFA- Baba Beni Okula Gönder seferberliği kapsamında yaptırılan yurtlarda kalan 36 başarılı kız öğrenci, ‘Başarı Bizi İstanbul’a Götürüyor’ gezisi kapsamında öğretmenleriyle birlikte, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu İstanbul’da yaşıyor.

Aydın Doğan Vakfı tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ve başarılı kız öğrencilerin vizyonlarının gelişmesine katkı sağlamayı, onları rol modellerle bir araya getirmeyi amaçlayan organizasyona, bu yıl Erzurum, Yalova, Ağrı, Gümüşhane, Nevşehir, Fethiye ve Konya’dan gelen 36 öğrenci katılıyor. 

FETVACI: BAŞARILI KIZLARIMIZI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Başarılı kız öğrenciler için 16 Mayıs Pazartesi günü, Doğan Holding’te bir ödül töreni düzenlendi. Doğan Holding CEO’su Çağlar Göğüş, Doğan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Faik Açıkalın, Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinden Volkan Vural, Erol Çamur, Ahmet Toksoy, Hepsiburada Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Kıdemli Müdürü Ömer Ertüm, Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Güventürk Kızılyel, Doğan Holding İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Şebnem Bezmen, Doğan Holding İnsan Kaynakları Direktörü Tuncay Pamuklu, Doğan Holding Mimarı Zeynep Doğan gibi isimlerin hazır bulunduğu törenin açılış konuşmasını yapan Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, “Bütün kızlara ve kadınlara, seçtikleri yolda kendi hayallerini gerçekleştirmeleri, potansiyellerini keşfetmeleri için fırsat verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, Vakıf çalışmalarımızın odağında, kız çocuklarının eğitimi ve fırsatlara eşit erişimi amacıyla yapılan çalışmalar yer alıyor. Son yıllarda bu konuda gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ‘Güçlü Kızlar, Güçlü Yarınlar’ başlığıyla geliştirip, derinleştiriyoruz. Bugün İstanbul’da ağırladığımız 36 kızımız ve niceleri, daha güzel bir Türkiye hedefinin gerçekleşmesinde büyük rol oynayacak. Başarılarıyla gurur duyduğumuz kızlarımızı, eğitim hayatları boyunca desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Törenin sonunda başarılı öğrencilere Hepsiburada tarafından bilgisayar hediye edildi. 

İSTANBUL'U GEZMEYE DEVAM EDECEKLER 

Aydın Doğan Vakfı tarafından 19 Mayıs’a kadar İstanbul’da ağırlanacak olan öğrenciler ve öğretmenleri, Dolmabahçe Sarayı, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Cami, Ayasofya Cami, İstanbul Arkeoloji Müzesi, Kız Kulesi ve Çamlıca gibi kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezecek. Gezi kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesinde düzenlenen tanıtım toplantısına katılacak öğrenciler, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Dekan Prof. Dr. Ömer Ekmekçi ile bir araya gelerek fakülte ve hukuk eğitimi hakkında da bilgi alacaklar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!