Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Atatürk büstünün yapımı başladı

Atatürk büstünün yapımı başladı
İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı, il genelinde ilçe, köy ve kasabalara ziyaretler gerçekleştirerek halkın sorunlarını ve isteklerini dinliyor.
İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı, il genelinde ilçe, köy ve kasabalara ziyaretler gerçekleştirerek halkın sorunlarını ve isteklerini dinliyor.

Özgür GÜVENÇ

EDİRNE (Anayurt) - İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı, il genelinde ilçe, köy ve kasabalara ziyaretler gerçekleştirerek halkın sorunlarını ve isteklerini dinliyor. Bu kapsamda Edirne’nin Süloğlu İlçesi’ne bağlı Sülecik Köyü’ne Edirne İl Başkanı Ekrem Demir ve il başkanlığı yöneticileri tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette, Sülecik Köy Muhtarı Cengiz Çakır’a köyün ihtiyaçları soruldu. Çakır, Başkan Demir’e, “Köyümüzde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir büstü yok” diyerek, büst talebinde bulundu. İstek Başkan Demir tarafından bizzat not alındı.

BAŞKAN DEMİR, KÜREĞİ ELİNE ALDI

 İstek üzerine çalışmalara başlayan Başkan Demir ve İl Başkanlığı, ilerleyen günlerde gerekli malzemeyi tedarik ederek tekrar Sülecik Köyü’ne gitti. Köy halkıyla beraber meydanda uygun bir yerin seçilmesinin arından çalışmalar başladı. Büstün temelini oluşturacak beton zemin hazırlandı. Çalışmalar sırasında Başkan Demir, eline küreği alarak bizzat harcın karılmasında ve kalıbın hazırlanmasına katkı sağladı. Kalıbın hazırlanmasının ardından, Başkan Demir eline aldığı metreyle büstün oturtulacağı mermerin ölçülerini not aldı. Zemin kalıbının çakılmasının üzerine beton kurumaya bırakıldı. Betonun gerekli sertliği kazanmasıyla mermerler getirilecek.

“BİZ KOLTUĞA OTURDUKTAN SONRA YÜZ ÇEVİRENLERDEN OLMAYACAĞIZ”

Çalışmaların arından açıklama yapan Başkan Demir halkı yalnız bırakmayacaklarına vurgu yaparak, “Bizde Edirne İYİ Parti İl Başkanlığı olarak kolları sıvadık ve Atatürk Büstü’nün kaidesinin kalıbını yaparak betonunu döktük. Mermer için ölçülerini aldık. Gelecek günlerden büstü bitireceğiz. Halk için çalışmak, halk için uğraşmak siyasetin, devletin ve hükümetin varlığının temelidir. Her zaman bu düşünce ile hareket ettim. Kendilerini temsil etmeleri için bizlere güvenerek oy verenler, her şeyin en iyisini hak etmektedir. İktidar olduğumuzda bu düşüncemizin en samimi duygularla dile geldiğini herkese kanıtlayacağız. Biz koltuğa oturduktan sonra halka yüz çevirenden olmayacağız” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!