Çanakkale
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

Ali Şafak Öztürk: Nazım Sangare için Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettik

Ali Şafak Öztürk: Nazım Sangare için Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettik
Ali Şafak Öztürk: Nazım Sangare için Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettik

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın peşinde olduğu Nazım Sangare için önemli açıklamalarda bulundu. Öztürk'ün sözleri şöyle:

"Nazım Sangare Almanya 3. Ligi'nden gelen ve kademe kademe süreklilik kazanarak milli takıma yükselen bir değer. Baktığımızda, bu değerin ayrılması sürecinde taleplerimiz olur. Değeri ile ilgili bazı şeyler görüyorum. İnsanların şunu bilmesi lazım, önümüzdeki süreçte yabancı sayısının düşmesiyle birlikte, Türk oyuncuyu bazı pozisyonlarda değerlendirme anlamında Nazım gibi oyuncuların değeri büyüktür. Gelişme kapasitesi olan, gücünü yükseltebilecek bir oyuncu."

"BEŞİKTAŞ'LA ÖNCE ANLAŞTIK"

"Beşiktaş ve Fenerbahçe, aynı zamanlarda, bundan 3 hafta önce iletişime geçtiler. Beklentimizi söyledik, Fenerbahçe fazla dedi, Beşiktaş ile görüşmeler devam etmişti. Beşiktaş'tan gelen bir teklifle, 500 bin euro önceden ödeme ve 1,5 milyon euro zorunlu satın alma, sonraki satıştan yüzde 15 pay ile anlaşıldı. Sonra bizim de bilmediğimiz bir nedenden, mali sıkıntılar olabilir, kendilerinin yaptığı teklifin yüksek olduğu belirtildi. Bu sırada oyuncu ile görüşmelerine izin verdik, teklif yüksek diye revize ettiler. 1,5 milyonluk bir teklif yapıldı. 'Hayır' deyince 1 milyon 750 bin gibi bir şey konuşuldu, sonra 1 milyon ve sonraki satıştan yüzde 30 gibi rakamlar konuşuldu. Biz de değerli bir oyuncu olduğunu söyledik ve reddettik. Artık Beşiktaş'tan gelecek tekliflerin gerçekçiliğine ve inandırıcılığına inanmadık. Sonra Fenerbahçe'den teklif geldi, benzer rakamlarda, 1 milyon 750 bin euro, bir oyuncu takası ve sonraki satıştan pay gibi. Bizim de kabul ettiğimiz bir teklif oldu."

"ÇEBİ AYNI RAKAMI VERELİM DEDİ"

"Oyuncu Fenerbahçe ile görüşme halinde, sonucun nasıl çıkacağını göreceğiz. Ahmet Nur Çebi başkan, Fenerbahçe ile anlaştıktan sonra bizimle konuştu. Tekliflerinin Fenerbahçe'nin teklifi ile aynı olabileceğini söyledi ama biz teşekkür ettik kendilerine. Biz Fenerbahçe ile devam edeceğimizi ilettik."

EMRE KOCADAĞ'DAN "NAZIM" SÖZLERİ

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Nazım Sangare Beşiktaş'a gelmek istediğini belirtti, biz de onun üzerine görüştük. Fenerbahçe ile anlaştıysa, hayırlı olsun deriz. Sayın başkan anlaşıldığını söylüyorsa kapanmıştır." ifadelerini kullandı.

antalyaspornazım sangareson dakika haberlerGÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİRöportajlar, insan hikayeleri, belgeseller… Binlercesi YouTube kanalımızda.Habertürk Whatsapp Hattı

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!GÖNDER Son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi HaberTurk.com; HaberTurk.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, haberler izinsiz olarak kopyalanamaz ve başka yerde yayınlanamaz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!