Çanakkale
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2243.5
  • BIST
    8955.77
  • BTC
    63331.78$

AK Parti Muğla’da Kadem Mete ile yola devam

AK Parti Muğla’da Kadem Mete ile yola devam
AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nın tek listeyle gidilen ve 655 delegenin 469’unun oy kullandığı Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Kadem Mete 448 oy ile yeniden başkan seçildi.

MUĞLA (İGFA) - AK Parti Muğla 7. Olağan Genel Kurulu'nu Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Kongreye AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Muğla milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Gökcan, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Divan başkanlığını İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın yaptığı genel kurulda konuşan İl Başkanı Kadem Mete, 2019 seçimlerinde 3 olan belediye başkanlığını Cumhur İttifakı ile birlikte 7’ye çıkarttıklarını hatırlattı.

Kongreye canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti olarak sadece 83 milyonun değil gözünü ve kalbini ülkemize çevirmiş 100 milyonlarca mazlumun da emanetini taşıdıklarını belirterek, "Bizim yol arkadaşlığımız pazara kadar değil mezara kadardır" dedi. Türkiye'nin sendelemesini, ekonomik krize sürüklenmesini umanlara inat ülkemizi aydınlık bir geleceğe hazırladıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan ,"Ulaşım, enerji yatırımları, eser ve hizmet siyasetimizin yen nişaneleri olarak ülkemizin dört bir köşesinde yükseliyor. Yatırım seferberliğimizi kararlılıkla sürdürüyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde İl Başkanı Kadem Mete güven tazeledi. Başkan Mete’nin yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

Ali Mete Karagöz, Aysel Alkan, Barış Eğilmez, Bora Çulhaoğlu, Cafer Tuncer, Can Çimen, Dilek Yanık, Emin Koca, Ersin Uslu, Ethem Yiğit, Fahri Acar, Fatih Öztarakçı, Gülay Koşar, Gültekin Akça, Hacı Gülçek, Halil Talha Ülkü, Hamza Akercan, Hasan Gökhun Çilingir, Huriye Koyuncu, Işıl Balaban, İbrahim Uğurlu, İlker Coşkun, İsa Gün, Kağan Akkaya, Keramettin Yılmaz, Makbule Çiftçi, Mehmet Tan, Mertcan Güngör, Muammer Kaya, Mustafa Sarıyar, Mutlu Kaplan, Nihal Kolcuoğlu, Onur Turgut, Osman Ülgen, Osman Pala, Osman Değirmenci, Ömer Özmen, Özkan Sarıyel, Seyitnur Gün, Şafak Uysal, Şenol Demirtaş, Şenol Aldağ, Tamer Topal, Ümmü Kurt, Yener Çelik, Yurdanur Uzun, Yusuf Esen, Ziya Ercan ve Ziya Terzioğlu.

 


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!