Çanakkale
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

Abdurrahim Albayrak: Fenerbahçe derbisi seyircili oynansın

Abdurrahim Albayrak: Fenerbahçe derbisi seyircili oynansın
Abdurrahim Albayrak: Fenerbahçe derbisi seyircili oynansın

Süper Lig'de 2020-2021 sezonun fikstürü çekilirken 3. haftada Galatasaray - Fenerbahçe derbisi oynanacak. TFF, ekim ayından itibaren maçların yüzde 30 kapasite ile seyircili oynanacağını açıklarken dev derbi eylül ayına denk gelecek olması ile seyircisiz gerçekleşecek.

Konuyla ilgili konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, derbisinin seyircili oynanmasının doğru olacağını belirterek şunları söyledi:

"HAYIRLI OLSUN"

"Galatasarayımıza ve bütün kulüplerimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu sene çektiğimiz acıları yüce Allah'ım ne bize, ne de rakiplerimize yaşatmaz. Koronavirüsün en büyük acılarını biz çektik. Kendim, hocamız Fatih Terim ve başkanımızın hastalığı. Bizi son derece üzdü ve şampiyonluktan etti."

"HEMEN HERKES GELSİN"

"Maçlar yüzde 30 başlasın, en azından kulüplere bir yerden bir şeyler girsin. Hiç yaprak oynamıyordu. Bu süre içinde ne sıkıntılar çektiğimizi bilen biri olduğu için, baya ciddi bir rakam ediyor. Gaziantep ve Fenerbahçe maçlarını seyircisiz, ondan sonraki maçları seyircili oynayacağız. Hem loca, hem de kombine satabileceğiz. Bilet almaya, locaları doldurmaya davet ediyoruz taraftarları. Bu zor dönemde büyük katkıları olacak, inanıyorum. Bugünden erkeni yok, hemen herkes gelsin ve Galatasaray'dan kombinelerini alsın."

"FENERBAHÇE DERBİSİ SEYİRCİLİ OLSUN"

"3. haftadaki derbide federasyonumuzun duyarlılık göstermesini istiyorum. Seyircili oynanmasının daha şık olacağını düşünüyorum. Federasyonumuz sanırım korona ile ilgili bir iyileşme olursa sadece bizim için değil bütün takımlara 3. haftada seyircili oynatabilirler. Gönül ister ki bu derbi taraftarlı olsun, güzel olsun."

abdurrahim albayrakgalatasarayGÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİRöportajlar, insan hikayeleri, belgeseller… Binlercesi YouTube kanalımızda.Habertürk Whatsapp Hattı

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!GÖNDER bulenttelli 58 dakika önce oyun oynanırken kural değişmez.CEVAPLA00kuralm74@yahoo.com 1 saat önce YOk yok ,ailesi ile gelsin otursun seyircilerin arasında izlesin1 iyi gelir CEVAPLA00Hakan Tuncay Tiryaki_1330449117106210 3 saat önce Sayin albayrak aylavyu demekle klup yonetimiyo sn bu isi birak beceremiyonCEVAPLA00ÖNCEKİ YORUMLARI GÖSTER (4) CEVAPLASon dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi HaberTurk.com; HaberTurk.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, haberler izinsiz olarak kopyalanamaz ve başka yerde yayınlanamaz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!