Çanakkale
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.94
  • EURO
    34.50
  • ALTIN
    2336.1
  • BIST
    8960.89
  • BTC
    65754.82$

11 Ekim 2020 Süper Loto Sonuçları – İşte kazanan numaralar - Süper Loto bilet sorgula

11 Ekim 2020 Süper Loto Sonuçları – İşte kazanan numaralar - Süper Loto bilet sorgula
Ekonomi Haberleri - Süper Loto her çekilişiyle heyecanı artırmaya devam ediyor. Artık internet ortamından oynanabilen Süper Loto şans oyunu bir önceki çekilişte devretmişti. Zengin olma hayali kurarak kupon oluşturan kişiler 11 Ekim 2020 MPİ Süper Loto çekiliş sonuçlarını merak

Şans oyunlarının yeni döneminde Süper Loto’nun çekilişi 11 Ekim 2020 yani bugün gerçekleşecek. Bir önceki çekilişte devreden ikramiye hayalleri olan insanları bugün için daha da umutlandırdı. Zengin olma hayali ile Süper Loto çekiliş sonucunu bekleyenler 11 Ekim 2020 Süper Loto çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor. 11 Ekim 2020 Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranına bu başlıktan ulaşabilirsiniz. Haberde Milli Piyango Süper Loto bilet sorgulama işlemini yapabileceğiniz gibi 11 Ekim Süper Loto sonuçlarında kazandıran rakamları da bulabilirsiniz.

11 Ekim Süper Loto Çekiliş Sonuçları

Zengin olma hayali kuran birçok insan Süper Loto’nun dördüncü hafta çekilişini merak ediyor. Şanslı rakamlar belli oldu.

İşte kazandıran rakamlar

11, 29, 38, 39, 41 ve 57


Süper Loto sonuçları bilet sorgulama ekranı

Süper Loto oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet ortamından sonuçları kontrol edebilmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bilet numaranızı yazıp sonucu öğrenebilirsiniz.

https://www.millipiyangoonline.com/cekilis-sonuclari#superloto

Süper Loto Çekilişi saat kaçta?

Sisal Şans’ın son çekilişini 8 Ekim’de gerçekleştirdiği Süper Loto’da 27.623.085 liralık büyük ikramiye devretmişti. Herkesin merakla beklediği, Süper Loto çekilişi, saat 21:30’de yapılacak.

Süper Loto oynamanın kuralları neler?

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto’da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor.

Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor.

18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Kaynak: CNNTURK.COM

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!