© İlk Duy 2024

Sait Karafırtınalar: Çok daha güzel sonuçla buradan ayrılabilirdik

Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, 1-1 berabere kaldıkları Eyüpspor maçı sonrası konuştu. İki takım adına da çok ağır bir maç olduğunu belirten Karafırtınalar, Hakemin tutarlı olmayan yönetimiyle çok güzel bir maçı az daha faciayla bitiriyorduk. Çok daha güz

Adanaspor, Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında evinde Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu basın toplantısında 90 dakikayı değerlendiren Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, şu ifadeleri kullandı:

"Çok ağır bir maç oynadık iki takım adına da. Hem bizim play-off iddiamızın devam etmesi için rakibimizin de ilk iki iddiasının devam etmesi için önemli bir maçtı. Altı eksik olmasına rağmen çok savunma ağırlık takımla da çıkmadık. Zaten çıkabileceğimiz takım buydu. İki tane bugüne kadar hiç süre almamış oyuncu ile başladık. İlk yarısı orta geçen bir maçtı. İkinci yarının başında Harun’un sakatlanması elimizi kolumuzu tamamen bağladı. Sağ beki sol beke aldık. Stoperin yerini değiştirdik. Savunmada bir dengesizlik olduktan sonra oyunun belli bölümlerinde oyunu rakibe verdik. Geride verdiğimiz pozisyonlarda rakip beraberliği yakaladı. Hakemin tutarlı olmayan yönetimiyle çok güzel bir maçı az daha faciayla bitiriyorduk. Çok daha güzel sonuçla buradan ayrılabilirdik"


İlgili Haberler
Adanaspor-Eyüpspor maçında büyük hata! Bennasser'e yanlışlıkla kırmızı kart!


Kaynak: FANATiK.COM.TR

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER