© İlk Duy 2024

Saadetli kadınlardan su tasarrufu çağrısı

Saadet Partisi Sivas Kadın Kolları, gündemden düşmeyen su sıkıntısına dikkat çekmek için ‘Bir Damla Tasarruf ile Geleceğinize Su Taşıyın’ çağrısı yaptı

SİVAS (İGFA) - Saadet Partisi Kadın Kolları, su kaynaklarının tükenmesi ile ilgili düzenlediği basın toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Mihriban Geldi,  su kaynaklarının azalmasının doğa olayları ile ilgili olduğu kadar, bilinçsizlik ve yanlış kullanım ile de alakalı olduğunu söyledi.

‘Bir Damla Tasarruf’ sloganı ile yola çıktıklarını hatırlatan Geldi, Tüm yetkili kurumları, STK’ları, vatandaşlarımızı suyu daha bilinçli kullanarak, tasarruf etmeye çağırıyoruz. Evimizde, işimizde, kurumlarımızda, tarım arazilerimizde yapacağımız bilinçli kullanım, tonlarca suyun kazanımı anlamına gelecektir. Evlerimizde bireysel olarak alacağımız tedbirlerle ciddi oranda suyu yeniden kazanabiliriz. Sadece elimizi yıkarken, dişimizi fırçalarken bile suyu kapatmak yılda 48 ton su tasarrufu sağlıyor. ‘Bir Damla Tasarruf’ çağrımıza destek olan vatandaşlarımızdan katkılarını yansıtabilmek adına aylık faturalarını karşılaştırmalarını ve bizimle paylaşmalarını isteyeceğiz" açıklamasını yaptı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER