© İlk Duy 2024

Muharrem İnce'den 'Banu Özdemir' tepkisi: Yargı trol kafasıyla karar veriyor

Muharrem İnce, Çav Bella paylaşımının ardından tutuklanan CHP eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir hakkında açıklama yaptı. İnce, 'Devlet trol kafasıyla

Yukarıya Çık

Muharrem İnce, Çav Bella paylaşımının ardından hapsedilen CHP daha önceki Şehir Başkan Yardımcısı Banu Özdemir hakkında söyleme yaptı. İnce, "Devlet trol kafasına idareniyor. Yargı trol kafasıyla karar veriyor" dedi

Muharrem İnce, cami hoparlörlerinden Çav Bella çalınmasının ardından hapsedilen CHP daha önceki Şehir Başkan Yardımcısı Banu Özdemir hakkında söyleme yaptı. İnce, ''Yargı trol kafasıyla karar veriyor" dedi.

Twitter üzerinden söyleme yapan İnce, şu ifadeleri kullandı:

"Yapanı henüz bulamadılar, bu rezaletlerin yaşanmaması için sistemi yenilemediler ama trollerin niyet göstermesiyle haber sitelerinde yer alan görüntüyü paylaştığı için Banu Özdemir hapsedildi. Devlet trol kafasına idareniyor. Yargı trol kafasıyla karar veriyor."

Yapanı henüz bulamadılar, bu rezaletlerin yaşanmaması için sistemi yenilemediler ama trollerin niyet göstermesiyle haber sitelerinde yer alan görüntüyü paylaştığı için Banu Özdemir hapsedildi. Devlet trol kafasına idareniyor. Yargı trol kafasıyla karar veriyor.

— Muharrem İNCE @vekilince May 22, 2020

NE OLMUŞTU?

Evvelki gün İzmir'de saat 17.00 sıralarında Konak, Karşıyaka, Hamlı ve Buca ilçelerindeki camilerin hoparlörlerinden İtalyan partizan marşı olarak öğrenilen ‘Çav Bella' çalınmıştı.

Merkezi sistemle ezan okunan Konak, Karşıyaka, Hamlı ve Buca ilçelerindeki bazı camilerin frekansına "korsan bir biçimde müdahil olunduğu" belirtilmişti.

İzmir Müftülüğü'nden yapılan söylemede, yaşanılan hadise doğrulanırken şu ifadelere yer verilmişti:

"Şehrimizin muhtelif bölgelerindeki bazı camilerimizin hoparlörlerinden kimliği bilinmeyen bireylerce merkezi sistemimizin frekansına korsan biçimde müdahil olmak suretiyle bir baltalama reelleştirilmiştir. Mevzu ile alakalı lüzumlu kabahat ilanında bulunulmuş ve lüzumlu tahlil başlatılmıştır.”

Vakayla alakalı soruşturma başlatılmıştı. Yürütülen soruşturma kapsamında CHP azası ve daha önceki İzmir Şehir Başkan Yardımcısı Banu Özdemir hapsedilmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER