© İlk Duy 2024

Kilis Belediye Başkanı’na GP’den teşekkür

Gelecek Partisi Kilis İl Başkanı Muhammed İlhan Koska; "Kilis Belediyesi’nin köylerde çöplerin toplatılması konusundaki hassasiyetini takdirle karşılıyoruz" dedi. 

Gelecek Partisi Kilis İl Başkanı Muhammed İlhan Koska açıklama yaptı.

Gelecek Partisi Kilis İl Başkanı Muhammed İlhan Koska; "Geçtiğimiz günler içerisinde Kilis'in bazı köylerinde çöpler toplanmıyor diye yaptığımız açıklamanın hemen ardından devreye giren yetkililerin, köylerde çöplerin toplatılması konusundaki hassasiyetini takdirle karşılıyoruz. Eleştirdiğimiz gibi takdir etmesini de biliriz" dedi. 


Köylerden kendilerine olumlu yönde dönüşlerin olduğunu, köyde yaşayan insanların daha temiz ortamlarda yaşama haklarının olduğunu dile getiren Koska yaptığı açıklamada;
"Geçtiğimiz hafta içerisinde yapmış olduğumuz açıklamanın hemen akabinde çöplerin toplanmasını takdirle karşılıyoruz. Emeği geçen yetkililere teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Ancak itirazımız odur ki; Sanki konuşamayacakmışız gibi bir algı, ne hakla konuşacağız gibi bir olumsuz hava hakim. Biz Gelecek Partisi olarak milletimizin haklı gerekçelerini her zaman, en yüksek ortamda haykırmaya devam edeceğiz. Haklı gerekçe ve sebeplerle bizler halkımızın yanında yer alacağız. Makam için siyaset üretmeyeceğiz. Mevkimizi korumak için siyaset yapmayacağız. Hak için, hakikat için siyaset yapacağız. Dün köylerde halkımızın haklı istek ve taleplerini en güzel bir şekilde dile getirdik yine getirmeye devam edeceğiz. Kimse bizden suskun kalmamızı beklemesin. Bir kere daha halkımızın ihtiyacı olan hizmeti üreten yetkililere teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerine yer verdi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER