© İlk Duy 2024

Kemerle Şıklığı Yakalayın

Herkesin kendine ait farklı bir tarzı ve moda anlayışı vardır.

Her insanın dış görünüşü ve vücut şekli farklı olduğu için herkese yakışan tarz başkadır. Tarzı göstermek kişinin kendi yaratıcılığına bağlıdır.

 Tek Parça Birden Çok Kombin

 Tek bir kemer ile dolabınız da bulunan birçok kıyafetinizi değerlendirmeniz mümkündür. Kemer kombini yapmak sanılandan çok daha kolaydır. Sadece bir tane kemer alarak rahat, şık görünüp aynı zamanda da modaya oldukça iyi bir şekilde uyum sağlamanız mümkündür. Her bütçeye göre farklı kemer modelleri olduğu için her kesim den insanın sıkça tercih edip kullandığı bir aksesuardır kemer.

 Kemerle Şıklığı Yakalayın

 Kemer kombini yapmak hem basittir hem de çok şık bir görünüm yakalamanıza yardım eder. Mesela dolabınız da yıllarca öyle duran hiç dokunmadığınız bol ve salaş bir elbise var ve siz de artık bol ve salaş elbiselerin modasının geçtiğini düşündünüz işte tam o sırada bir kemer alıp belinize takabilirsiniz. Hem vücut hatlarınız ortaya çıkacak hem de şık ve farklı bir tarz sahibi olmuş olacaksınız.

 En Çok Sevilen Kemer Kombin Önerileri

 Kemerle kombin yapıp kendi tarzınızı da oluşturabilirsiniz ancak her insan o kadar yaratıcı olacak ya da kendi tarzını oluşturacak diye bir şey yok. Etrafınızdan, dergiler den ya da makaleler den gördüğünüz farklı ve değişik tarzları kendinize uyarlamayı denemenizi tavsiye ederim. En popüler sık kullanılıp sevilen kemer kombin önerilerine gelirsek eğer mom jean pantolonlarla skinny jeanlerle veya boyfriend kotlarla çok iyi kombin yapılabilir.

 Hangi Vücut Tipine Sahip İnsanlar Kemer Kullanmalı

 Aslında kemerin kullanım amacı beli bize bol gelen ve bizim de beli bol geldiği için artık giyemeyeceğimiz altlarımızın düşmemesini sağlamak için ortaya çıktı ama son zamanlar da kemer çok sevilen bir aksesuar haline geldi. Özellikle kum saati vücut ve armut tipi vücut yapısına sahip olan kadınlar için kemer adeta bir kurtarıcı. Hatta artık armut tipi vücut ve kum saati vücutları olan kadınlar için vazgeçilmez bir parçaya dönüşmüş bulunmakta. Kum saati vücudu olan k

 Peki Neden Kum Saati Ve Ya Armut Vücudu olan Kadınlar Kemeri Daha Çok Kullanmalı

 Kum saati vücudu olan kadınların fiziği kemer kullanmaya çok uygundur çünkü kum saati vücutların en ince yerleri belleridir ve bu nedenle dikkati bel bölgesine çekerlerse fizikleri çok güzel görünür. Günümüz de klasikleşmiş güzellik standartları var her insan belirli bir kalıba girmek istiyor. Bu kalıplara göre de ince belli kadınlar çok beğeniliyor. Armut tipi vücudu olan kadınların da üst bölgeleri alt bedenine göre ince kaldığı için onlar da kum saati vücutlar gibi kombin yapabilirler. Ayrıca kemerlerini kıyafetlerin den farklı renkler kullanarak kombin yaparlarsa dikkat ince bellerinde toplanacaktır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER