© İlk Duy 2024

Kayseri KASKİ, 2020’de altyapıya 106 milyon liralık yatırım yaptı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) , 2020 yılında kent merkez ve 16 ilçede toplam 106 milyon liraya mal olan 610 kilometrelik altyapı yatırımı gerçekleştirdi.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KASKİ'nin 2020 yılındaki yatırımlarını kamuoyuyla paylaştı. Sağlıklı ve kesintisizi içme suyu temininden sorunsuz altyapı ağının oluşumuna kadar altyapı kavramına giren tüm konulardan örnek alınan yatırımların KASKİ aracılığıyla gerçekleştirildiğine dikkati çeken Başkan Büyükkılıç, yapılan modern altyapı çalışmalarıyla geleceğe  kesintisiz hizmet sunmayı hedeflediklerini söyledi.

KASKİ aracılığıyla Kayseri’nin dört bir yanında sürdürdükleri altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Büyükkılıç, 2020 yılında yapılan 106 milyon liralık yatırımla gelecekte altyapıdan kaynaklanabilecek sorunların da önüne geçtiklerini belirterek, "Yapılan yatırımlar, planlanan projeler Kayseri’yi ileriki yıllara taşıyacak. KASKİ Genel Müdürlüğümüz, 2020 yılında sudaki kayıp kaçakla mücadelede elde ettiği başarıyla da büyük takdir topladı. Yağmur ve kanal sularının birbirinden ayrılması, kanalizasyon hatları ile içme suyu hatlarının yenilenmesi, arıtma tesislerinin tam kapasite çalışması, yenilerin devreye alınması gibi çalışmalar gerçekleştirdi. KASKİ’miz, merkez ve ilçelerimizin daha sağlam bir altyapıya kavuşması için çalışmalarını 7 /24 anlayışıyla aralıksız sürdürecek" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER