© İlk Duy 2024

Fatih Portakal'dan Bakan Müessese'a sert tepki: Hakkımı helal etmiyorum

Kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığını soran, yanıt alamayınca da CİMER'e başvuran gazeteci Fatih Portakal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a seslenerek, "Bu kutsal günlerde diyorum ki, ‘hakkımı helal etmiyorum. Benden kesinlikle helallik istemeyin, hakkım üzerinizdedir" ifadelerini kullandı.

FOX TV Ana Sunucusu Fatih Portakal, Etraf ve Kentçilik Bakanı Murat Müessese'a seslendi ve şahsi bilgilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığını sordu. Yanıt alamadığını belirten Portakal, CİMER’e müracaat etmişti.

Portakal, bugün sosyal medyada yeni bir söyleme yaparak Etraf ve Kentçilik Bakanı Murat Müessese'a hakkını helal etmediğini ifade etti.

Portakal şunları yazdı:

Bir gün @csbgovtr bakanı @murat_kurum la karşılaşırız elbet.O zamana kadar ‘şahsi bilgilerimin nasıl/niçin sızdırıldığı' sualine yanıtı hazır hale kazanç umarım. Bu mukaddes günlerde diyorum ki, ‘hakkımı helal etmiyorum.' Benden netlikle helallik istemeyin, hakkım üzerinizdedir.”

NE OLMUŞTU?

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal tarafından 2015 senesinde kurulan çiftlikte, firari yapılaşmaya gidildiği şikayeti üzerine Etraf ve Kentçilik Şehir Müdürlüğü takımları tarafından tahlil yapılmış ve firari yapıya tesadüfülmemişti. Ancak bazı siteler 8.3 dönümlük çiftliğin tahlil raporuna erişildiğini ve ağaç sütunlar üzerine dikilen, çatısı kiremitlerle kapatılan 40 metrekarelik firari sundurmanın devrileceğini iddia etti.

Arz ettiği halde kendisine verilmeyen tahlil raporunun nasıl olup da bazı gazetelere sızdırıldığını Etraf ve Kentçilik Bakanı Murat Müessese'a soran Portakal, emniyete şikayette bulunduğunu duyurmuştu.

GÜNÜN EHEMMİYETLİ HABERLERİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER