© İlk Duy 2024

Beşiktaş tarihine geçecek transfer! İşte Ersin Destanoğlu'nun yeni takımı

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, 13 milyon euro bedelle Nice'in yolunu tutmak üzere. 7 milyon euroluk teklifi reddeden siyah-beyazlılar, Fransız ekibinden 13 milyon euro istedi. Yeni teklife sıcak bakan Nice'in transferi gerçekleştirmek için harekete geçeceği öğrenildi.

Fransa Ligue 1 ekibi Nice, Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Ersin Destanoğlu'nu renklerine bağlamak için harekete geçti.

BEŞİKTAŞ İLK TEKLİFİ GERİ ÇEVİRMİŞTİ

Akşam'ın haberine göre, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice'ın geçtiğimiz yaz aylarında Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu'na yaptığı 7 milyon euroluk teklif siyah-beyazlılar tarafından yetersiz bulunmuş ve geri çevrilmişti. Ersin Destanoğlu için Beşiktaş'ın 13 milyon euro beklediği ve yapılan pazarlıklarla transferin yaklaşık 11-12 milyon euro bonservis bedeliyle gerçekleşebileceği öğrenildi.

EN PAHALI 3. SATIŞ OLACAK

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'nun transferinin 8 milyon euro ve üstü bir rakama gerçekleşmesi halinde genç kaleci, siyah-beyazlı takımın şimdiye kadarki en pahalı 3. transfer satışı olarak tarihe geçecek.

Beşiktaş'ın en yüksek transfer satışları ise şöyle:

Cenk Tosun: 22 milyon euro Demba Ba: 13 milyon euro John Carew: 7,6 milyon euro Jose Sosa: 7,5 milyon euroMarcelo Guedes: 7,5 milyon euro

Kaynak: SONDAKIKA.COM

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER